Jamai Loman rekent zich niet rijk bij RTL 4

Foto: EOHet gaat Jamai Loman voor de wind. Hij is op dit moment te zien in de twee grote zaterdagavondshows van RTL 4: als assistent van Linda de Mol in Weet Ik Veel en als gastheer in Echt Waar. Toch rekent de zanger zich niet rijk bij zijn nieuwe werkgever. “Het kan heel snel gaan in de tv-wereld. Het ene moment ben je een groot succes, het volgende de grootste flop ooit. Dat heb ik met Idols al eens meegemaakt, dus ik weet hoe het werkt“, vertelt het televisietalent in Televizier.

Loman is druk met presentatiecoaching. “Maar voor Echt Waar moet ik niet lullen, maar poetsen en met beide benen op de grond blijven staan.

Hij denkt dat hij zijn baan bij RTL te danken heeft aan zijn succes in De Grote Improvisatieshow. “Het heeft me mijn plek bij RTL bezorgd. Mensen hadden een bepaald beeld van mij door Idols en bij RTL zagen ze dat ik ook andere dingen kan doen.

Uiteindelijk hoopt Loman op een eigen show. “Ik hoop dat ik ooit nog een muziekprogramma op tv mag maken. Maar daar zijn we nog lang niet. Ik moet me eerst nog bewijzen met Echt Waar.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen