Eerste internationale acteerrol voor Sylvia Geersen

Foto: MAXSylvia Geersen, bekend van Holland’s Next Top Model en haar eigen RTL 5-soap Sylvia’s Secrets, heeft haar eerste internationale rol als actrice te pakken. Ze speelt in I Live With Models, een sitcom van Comedy Central die wereldwijd zal worden uitgezonden. Dat heeft de zender laten weten. De opnames vonden plaats in de Britse Pinewood Studios. “Het is maar een kleine rol, maar het komt wel wereldwijd op televisie. Ik hoop zeker nog meer ervaring op te doen in de toekomst“, vertelt Geersen.

De sitcom I Live with Models gaat over de fashion industrie van Miami en volgt vier naïeve avonturiers die het willen maken in ’the world of fashion’. Tommy staat centraal in de serie. Hij is iets te dik, werkt als barista, is niet heel knap of fashionable maar toch wordt hij ontdekt door een modellenscout: als handmodel!

Hierdoor verandert zijn leven en verhuist hij naar een luxe huis vol modellen. In deze sitcom zie je hoe Tommy zijn werk op een hilarische manier probeert te combineren met zijn gloednieuwe huisgenootjes – waaronder een neurotisch catwalk model, een gespierde knaap met net iets te veel ego en een beeldschoon catalogus model.

Andere acteurs in I Live With Models zijn David Hoffman (Bridesmaids, New Girl), Brianne Howey (Twisted, Horrible Bosses 2), Rebecca Reid (New Girl, Children’s Hospital), Joseph May (Episodes) en Eric Aragon (Desperate Housewives).

I Live With Models start op 3 mei om 22.00 uur op Comedy Central. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk 30 minuten.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen