Bram Moszkowicz ook langs rechtse omroep WNL (upd)

Bram Moszkowicz schuift zondag aan in de talkshow WNL op Zondag van de rechtse omroep WNL. Margreet Spijker zal hem daar interviewen over zijn politieke partij VNL. Dat heeft de omroep laten weten. Moszkowicz is bezig aan een heuse mediatour sinds bekend werd dat hij de politiek ingaat. Hij beleefde dinsdag zijn talkshowdebuut als politicus bij Jeroen Pauw (671.000 kijkers) en zat donderdag in de talkshow Studio PowNed (273.000 kijkers) van de rechtse omroep PowNed.

WNL op Zondag wil meer details weten over Moszkowicz’ plannen. “Kan hij in de voetsporen treden van rechts-conservatieve denkers als Pim Fortuyn? En wat heeft Moszkowicz de Nederlandse kiezer precies te bieden?“, vraagt de omroep zich af.

Moszkowicz zit in de talkshow naast een kopstuk uit Den Haag, namelijk minister Melanie Schultz van Haegen. Zij wil het ondernemers en burgers makkelijker maken met minder regels, minder vergunningen én minder bestemmingsplannen.

Het is de grootste wetgevingsoperatie sinds de Tweede Wereldoorlog, al gestart onder het kabinet Balkenende IV. Hoe gaat ondernemen in Nederland er uitzien?“, aldus WNL.

WNL op Zondag is zondag om 9.30 uur te zien op NPO 1.

Update 21.11 uur: Omroep WNL meldt dat Moszkowicz heeft afgezegd.

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen