Angela Schijf kijkt nooit naar RTL 4

Foto: Nico KroonAngela Schijf kijkt nooit naar RTL 4. Ze kan daarom niet zeggen of haar nieuwe programma Superkids, die vanavond van start gaat bij de zender, lijkt op tv-hit Holland’s Got Talent. Dat heeft ze gezegd op Radio 10. Schijf debuteert in de tv-show van Johnny de Mol en Wendy van Dijk als jurylid. “Of het lijkt op Got Talent? Dat heb ik nog nooit gezien. Dat vind ik heel erg. Maar ik heb een goed excuus: ik kan het allemaal niet ontvangen. In het verre Antwerpen heb ik alleen NPO 1, NPO 2 en NPO 3.

Nog nooit eerder zag de kijker Schijf in de rol van jurylid van zo’n grote show. “Het is eigenlijk geen rol. Dat vond ik er zo eng aan. Dat ik dacht: ik zit hier als mezelf.”

Ze heeft het baantje te danken aan De Mol. “Ik kreeg een heel lief sms’je van mijn goede vriend Johnny de Mol. Hij zei: ‘We zaten te babbelen en we zochten naar leuke juryleden.’ Mijn naam kwam voorbij en dat vond iedereen goed en leuk. En ik ook.”

Lang hoefde Schijf niet te twijfelen. “Talent en kinderen: dat is een combinatie waar ik enorm voor in ben. Ik kreeg er gelijk kriebels van in mijn buik. Ik dacht: waarom niet? Ik moet uit de comfortzone en een nieuw avontuur aangaan. Ik vind het enorm leuk.”

Schijf is vooral bekend van de serie Flikken Maastricht.

Superkids is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen