Volkskrant maakt Dionne Stax boos en blij

Foto: SBSDe Volkskrant heeft nieuwslezeres Dionne Stax een tijdje geleden boos gemaakt, maar kort geleden juist weer blij. Dat vertelt ze in een interview met VARAgids. Toen Cécile Narinx nog stijladviezen gaf in de Volkskrant, werd een outfit van haar volledig bekritiseerd. “Dat vond ik een beetje gemeen. Het was een wat oudere foto. Maar zo werkt het kennelijk, lekker makkelijk om zo een pagina te vullen. Ik lig er niet wakker van, maar denk wel: neem een recente foto“, klaagt de NOS-ster.

De foto was van toen ze nog NOS op 3 presenteerde. “Daar droeg ik andere kleren voor. Ik krab me nu ook wel eens achter mijn oor als ik foto’s van die tijd terugzie.”

Vaak wordt Stax beoordeeld op haar uiterlijk. “Ik ben jong en zit bij het Journaal, ben altijd in beeld. De ene keer is er iets met mijn haar, de volgende keer is de kleur van mijn truitje niet of juist wel goed.

Zelf is ze vooral bezig met journalistiek bedrijven. “Laatst met Parijs werd er voor het eerst geschreven over hoe ik het had gedaan. Een compliment van Jean Pierre Geelen in de Volkskrant. Ik was er heel blij mee.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen