Georgina Verbaan wil verder met ’t Schaep

Foto: TROSGeorgina Verbaan zou het erg leuk vinden om na Schaep Ahoy wéér een Schaep-serie te maken. Dat vertelt de actrice in weekblad Televizier. Verbaan heeft er nog lang geen genoeg van de langlopende komedieserie. Vooral omdat ze zich zo comfortabel voelt tijdens en na de opnames. “Van de tv-programma’s waaraan ik meedoe, is ’t Schaep de enige productie waarnaar ik met plezier kijk, zonder dat ik continu kritisch op mezelf aan het letten ben“, vertelt de actrice in het tv-blad.

Of er een volgende serie komt, weet Verbaan niet. “Elke keer denken we dat het de laatste is, maar dan mogen we toch weer door. Van mij mag er een nieuwe serie komen. Het blijft leuk om te doen, omdat we het zo gezellig samen hebben.”

Verbaan speelt Lena in de serie. “Ook dit seizoen is ze weer op zoek naar de liefde. Je gunt het haar zo, hè. er komt hier en daar wel iemand voorbij, maar of de ware daarbij zit?

Schaep Ahoy is elke zaterdag te zien. Afgelopen weekend was de serie niet te zien vanwege de wedstrijd Nederland – Turkije.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen