Geert woest op Albert, Lucky TV, Privé en Shownieuws

Boer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops heeft zijn optreden in De Wereld Draait Door maandagavond aangegrepen om Albert Verlinde, Lucky TV, Privé-fotograaf Leo Vogelzang en Shownieuws ervan langs te geven. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Krops hoorde in januari al snel dat hij door de media was omgedoopt tot ‘geile Geert’. “Meteen maandag na de eerste uitzending, bij SBS 6 en RTL Boulevard. Ze waren op een gegeven moment respectloos voor mij.”

Het kon absoluut niet, vindt Krops. “Ik denk: hoe ver ga je? Hoe ver wil je een mens beschadigen? Hoe ver wil je een relatie uit elkaar drijven met waar je mee bezig bent? Het was een heel moeilijke periode voor mij, mijn kinderen en iedereen. Daar denkt de media niet over na. En helemaal SBS 6 niet.”

Vervolgens uitte Krops zijn mening over RTL Boulevard. “Dan denk ik aan RTL Boulevard. Hoe heet die die dat presenteert? Ja, Albert Verlinde. Waarom praat hij geen drie weken over Albert Verlinde en Onno Hoes? Dat was klaar in één dag, maar daar had hij ook drie weken over kunnen praten wat hij fout heeft gedaan. Maar wél over mij.”

Om Lucky TV, de satirische rubriek van De Wereld Draait Door, kon Krops over het algemeen wél lachen. “Jawel. Alleen de één na laatste niet, waarin ik mijn hondje weggooi. Ik ben met dat hondje net zo blij als met Hetty. Dan zitten kinderen op de bank te huilen van: ‘Geert gooit zijn hondje weg.’ Dat vind ik een beetje respectloos.”

Het allerergst vond hij echter de Privé-fotograaf. “Ik noem zijn naam er maar even bij: Leo Vogelzang. Hij stond met 1000 euro in zijn vingers als ik een foto van mijn overleden vrouw pakte, die naast me hield om een foto daarvan in de Privé te zetten. Hoe respectloos ben je dan als je dit durft te doen? Ik heb geen woorden voor dit soort mensen.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen