Fred van Leer wil Shopping Queens met homo’s

Fred van Leer zou het leuk vinden om een serie van Shopping Queens te maken met elke week vijf andere homo’s. Dat heeft de realityster laten weten op 100% NL. Van Leer begint vanavond aan Shopping Queens VIPS, waarin elke week vijf bekende vrouwen een fashion fight met elkaar aangaan. “Het zou super leuk zijn als het leuk bekeken wordt en we zijn tevreden om het een keer met mannen te doen, of met vijf nichten of vijf oma’s. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Het is echt leuk.

RTL 5 heeft al eerder een serie van Shopping Queens uitgezonden, maar toen deden er gewone stervelingen mee. Nu is gekozen voor een keur aan realitysterren. “Met de normale meiden was het super leuk, maar deze meiden zijn zó leuk. Het zijn allemaal verschillende types.

De eerste vijf bekende vrouwen die meedoen zijn Gooisch Meisje Pauline Wingelaar, Daniella uit Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf, realityster Laura Ponticorvo, Next Top Model Ovo Drenth en ex-playmate Dorien Rose.

De hele week zijn de dames in huwelijkssferen. “Mary Borsato geeft de opdracht. Ze moeten dan shoppen voor een societywedding.

Shopping Queens VIPS is vanaf vanavond elke werkdag om 18.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen