Ellemieke Vermolen wil niet terug op tv

SBS 6-legende Ellemieke Vermolen denkt niet aan terugkeer op televisie. Dat vertelde de presentatrice maandagavond als vrouw van topkok Sergio Herman in De Wereld Draait Door. Vermolen gaf haar tv-loopbaan op voor een leven met de in Vlaanderen woonachtige Herman. “Ik zeg altijd: er kan maar één kapitein op het schip staan. In dit geval was hij dat. Het was geen optie dat hij naar Amsterdam zou komen om mijn carrière te komen doorzetten. Als vrouw zijnde doe je dat ook uit liefde.” 

Herman doet nu een stapje terug. “Dat is mooi om te zien in onze relatie. Als hij wat rustiger is, en dus meer de kinderen kan opvangen, kan ik wat meer gas geven.

Dat betekent geen terugkeer op televisie. “Voorlopig niet, hoor. Ik denk helemaal niet, eerlijk gezegd. Ik heb echt mijn nieuwe passie gevonden met mijn boeken en shakes. Dat is echt mijn passie, echt mijn ding.

Vermolen presenteerde bij SBS 6 programma’s als De 25, Shownieuws en Mama, Ik Heb Je Huis Verbouwd. Ze is ook bekend als ex van John Ewbank en ex van Jan Smit.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen