‘Social media-gebruik ‘Selfie’ Meis stoot mannen af’

Foto: Mike van den ToornSylvie Meis heeft moeite om een man aan zich te binden door de aandacht die zij genereert met haar eigen social media-gedrag. Dat stelde Kelly Weekers, psycholoog bij Vitaalpunt, dinsdagavond laat in Shownieuws. Meis, ook wel ‘Selfie Meis’ genoemd, post aan de lopende band selfie’s op Instagram. “Ik denk absoluut dat het mannen kan afstoten dat zij zoveel over zichzelf deelt. Ik denk niet dat elke man er op zit te wachten dat zijn vrouw foto’s post in bikini, en dan weer op één of ander strand.

De media-aandacht voor Meis werkt afstotend, denkt Weekers. “Ik denk dat het zeker voor sommige mannen reden is om misschien niet met Sylvie te daten, omdat zij natuurlijk heel veel media-aandacht krijgt. Ik denk zeker dat dat een reden kan zijn voor mannen om te denken: ik zoek wel een vrouw die meer op de achtergrond is.”

Ook haar obsessie voor eten en mooi zijn, kunnen mannen weerzinwekkend vinden, weet ze. “Ik denk dat het voor veel mannen zeker tegen kan staan wanneer een vrouw alleen maar bezig is met voeding en er mooi uitzien. Aan de andere kant zijn mannen ook zo dat ze het leuk vinden als hun vrouw wel een leuk setje aan kan van maat 36.”

Volgens Weekers is Meis geen makkelijke partner. “Het is wel iemand die een riant leven leidt en het belangrijk vindt dat het complete plaatje klopt. Ik denk dat het voor haar belangrijk is om een man te hebben die daarin met haar mee kan doen. Ik denk verder dat het gewoon een heel lief, leuk iemand moet zijn.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen