Paul de Leeuw ontvangt Nance in Nationale Eettest

Paul de Leeuw ontvangt dit jaar in zijn tv-show De Nationale Eettest onder meer tv-ster Nance Coolen. Dat heeft BNN laten weten. De RTL 4-presentatrice neemt het in het NPO 1-programma op tegen tv-maker en blogger Tim den Besten, Heel Holland Bakt-winnaar Menno de Koning, schrijver Ronald Giphart, zanger Frans Duijts, presentatrice Vivian Reijs en de jongste chefkok van Nederland Joris Bijdendijk. Zij zullen een serie vragen over voeding zo goed mogelijk moeten beantwoorden. 

De vragen zijn volgens BNN uiteenlopend. “Welke oer-Hollandse groente is plotseling mateloos populair bij gezondheidsfreaks in de States? Hoeveel glazen energiedrank moet je drinken om honderd suikerklontjes binnen te krijgen? En wat krijg je precies als je een kapsalon bestelt?

Naast de bekende Nederlanders gaan ook verschillende publieksvakken de strijd met elkaar aan. Het gaat om superfood-liefhebbers, snackgekken, foodbloggers, truckers en boeren.

De test is samengesteld door niemand minder dan Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden. Zij is als expert in de studio aanwezig om bij de vragen op smaakvolle wijze tekst en uitleg te geven.

De Nationale Eettest is op woensdag 28 februari om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 1.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen