‘Je hoeft toch niet spuuglelijk te zijn voor BZV?’

Boer Jos Sloot, die in 2009 meedeed aan Boer Zoekt Vrouw, vindt de discussie over deelname van boer Tom Groot (foto) aan het huidige seizoen onbegrijpelijk. Dat laat hij weten in weekblad Party. Critici vinden Groot ’te knap’ voor deelname aan de datingshow van Yvon Jaspers. “Ik vind dat geluk. Je hoeft er toch niet spuuglelijk voor te zijn“, zegt Jos in het blad. “Het is lastig als iedereen plots een mening over je heeft. Het is zo dat je alles maar over je heen moet laten komen.” 

Jos heeft nog een aantal adviezen voor de 22 jaar jongere Tom. “Blijf bij jezelf. Laat je ook niet van de wijs brengen door de mening van een willekeurig iemand en, misschien het belangrijkste wat ik kan zeggen, blijf er vooral nuchter onder.

Tom was ook nog eens in het nieuws, omdat hij al een vriendin zou hebben en mee zou doen voor de aandacht. Dat ontkende hij voor de camera van Shownieuws.

Dat Shownieuws dat voor elkaar kreeg, vindt Jos ongelooflijk. “Ik vond het oprecht verrassend. Ik had dat namelijk nóóit gemogen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen