Anouk: ‘Fans van Ilse DeLange zijn geen grappen’

Er is helemaal ‘niet zo veel’ aan de hand tussen Anouk en Ilse DeLange, “behalve dat ik een keer een cd van haar in de prullenbak heb gegooid en een foto had gemaakt voor Universal, van: ‘Je moet die troep niet blijven sturen’“, vertelde Anouk vrijdag in De Wereld Draait Door. Anouk is één van de twee nieuwe coaches in The Voice, terwijl DeLange juist één van de twee vertrekkende coaches is. Het gerucht gaat dat DeLange niet met Anouk in één jury wilde zitten, maar officieel is ze ’te druk’.

Het weggooiden van DeLange’s cd, was volgens Anouk vooral voor de grap. “Ik vond dat gewoon heel grappig. Het was ook echt een actie, waarbij ik zo moest lachen op het moment dat ik het deed, dat ik er een foto van nam. Niet wetende dat het zo’n toestand zou worden.”

Anouk kreeg veel reacties op haar actie. “Ik werd finaal afgemaakt door alle Ilse-fans, maar echt bedreigd, met de dood zelfs. Ja, dat zijn grappen die fans van Ilse.”

Waarom DeLange vertrekt uit de jury, weet Anouk niet. “Misschien was het meer een kwestie dat ze een frisse wind wilden. Misschien was het geld op, ik weet het niet.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen