SBS-baas Remko: ‘Jan Versteegh groot talent’

Tv-baas Remko van Westerloo van SBS vindt BNN’er Jan Versteegh een groot talent. Dat zegt hij in Veronica Magazine. De tv-baas kijkt graag naar Versteegh, die voorheen voor PowNews werkte. “Als ‘nieuw talent’ gaat het erom dat je een persoonlijkheid hebt waar de kijker zich bij op zijn gemak voelt. Dat heeft alles met authenticiteit te maken. Een presentator moet als een goede vriend zijn die je vertrouwt. Jan Versteegh is daar een goed voorbeeld van, dat vind ik echt een groot talent.” 

Kees Tol wordt gezien als hét aanstormend tv-talent van SBS. “Bij Kees Tol zagen meer mensen dat hij persoonlijkheid heeft, maar dat hij ook kon presenteren, wisten we nog niet. Dat gedeelte moet je met veel vlieguren leren.

Andere SBS 6-talenten zijn Airen Mylene en Britt Dekker. Bij de zender werken ze met gevestigde namen. Dat is volgens Van Westerloo geen toeval. “Iemand als Beau geeft zijn ervaring met alle liefde door.

Verder zorgt de zender voor coaches die de talenten begeleiden. “Dat is belangrijk, want het is een kwetsbaar vak; de volgende talenten staan alweer klaar en de kritiek op internet kunnen keihard zijn.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen