Patty kritisch over ‘zakkenvullend’ RTL Late Night

Foto: SBSPatty Brard vindt het niet correct dat RTL Late Night een sms-actie opzette om jonge tienermeisjes de kans te geven bij de One Direction-special te zijn. Dat zegt de tv-diva in weekblad Weekend. RTL Late Night bezorgde veel tienermeisjes torenhoge telefoonrekeningen. Zij deden er alles aan om bij de opnames te zijn. “De actie liep redelijk lang, zeker gezien het aantal beschikbare plaatsen“, vindt Brard. “Wees eerlijk, dat is cashen, terwijl je maar 100 meiskes een uurtje onder controle hoeft te houden.

Er werden maar 200 meisjes toegelaten bij de opnames, maar dat weerhield RTL Late Night er niet van om voor een miljoen kijkers reclame te blijven maken voor enkele beschikbare plekken. “En je dan nu achter het management van One Direction verschuilen, die zijn zo ontzettend strikt!“, lacht Brard.

Het is niet echt chic, vindt de tv-diva. “Ze hadden het zo netjes moeten doen als Graham Norton; daar schoven de jongens van One Direction gewoon aan naast sir Ian McKellen en deed Graham de show zoals hij dat altijd doet, zonder hysterische acties, met hetzelfde publiek als altijd. En het was enig!

Volgens Brard wist RTL heel goed dat de tienermeisjes vaak zouden sms-en. “Als Anouk naar Late Night komt, zijn er toch ook geen sms- of belacties?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen