Johnny de Mol vindt samenwerken met John ‘gaaf’

Johnny de Mol vindt het een genot om samen met te werken met zijn vader John de Mol. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Rond zijn achttiende wilde Johnny naar eigen zeggen juist bewijzen dat hij zijn vader niet nodig had. “Nu ik nauw met hem samenwerk, vind ik dat echt supergaaf. Hij is op tv-gebied de grootste van Nederland, denk ik, misschien wel van de wereld. Hij is met niks begonnen, heeft het helemaal zelf gedaan en bereikt waar hij nu staat“, zo vertelt hij.

John is volgens Johnny erg deskundig. “Met hem vergaderen of een nieuw programma maken, kietelt wel. Waar de een ophoudt research te doen, gaat hij een stapje verder. Dat verlangt hij ook van degene met wie hij aan tafel zit.”

De twee zaten niet altijd op één lijn. Zo vond John het programma Waar is De Mol van zijn zoon eerst maar raar. “Ik zat in een kano met allemaal nijlpaarden om me heen, trok mijn shirt uit en sprong in het water. Hij dacht: Wie zit er nou te wachten op dat witte lijfje dat nog nooit de sportschool van binnen heeft gezien?”

Toch werd het SBS 6-programma een hit. “Intussen zijn mijn vader en ik naar elkaar toe gegroeid en heb ik het meest respect voor de kant die veel mensen niet van hem kennen.

Namelijk een man die heel goed voor zijn moeder zorgt en naast de harde zakenman ook een ontzettend lief mens is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen