Hans Kraay hoorde nieuws over CL van Wilfred Genee

Foto: SBSHans Kraay jr, de enige sportpresentator van SBS 6, kreeg het nieuws over het binnenhalen van de Champions League niet te horen van zijn baas, maar van RTL 7-ster Wilfred Genee. Dat heeft hij laten weten op Q-music. Kraay werd verrast door Genee. “De afgelopen vijf dagen gonsde het natuurlijk al dat SBS het binnen zou halen. Maar ik kreeg gewoon acht dagen geleden al een koud sms’je van Wilfred, zoals hij altijd tegen mij is. Hij stuurt: ‘Gefeliciteerd met de Champions League, Hansie.’

Kraay keek even raar op toen hij de sms las. “Toen kende ik het woordje Champions League alleen nog van de tv. Ik zei: ‘Hoe weet jij dat nou weer?’ Hij zei: ‘Ik weet alles.’ Nu blijkt dus inderdaad dat Wilfred alles weet.”

SBS gaat de Champions League uitzenden van 2015 tot 2018. Het is voor het eerst dat het toernooi niet door de NOS wordt uitgezonden.

Voor het verslaan van de Champions League zal SBS op zoek moeten naar extra sportpresentatoren. Nu werkt de zendergroep al regelmatig samen met FOX Sports, waar onder meer Jan Joost van Gangelen werkt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen