‘Dave Roelvink schrok zich rot van proefaflevering soap’

Dave Roelvink is behoorlijk geschrokken van de proefaflevering die is gemaakt van de soapserie over hem en zijn vader Dries Roelvink. Dat vertelt vader Roelvink vandaag in De Telegraaf. Vader en zoon hebben het eindresultaat van de pilot recent bekeken. “Hij schrok zich rot toen hij zichzelf zag: we moesten alles achter zijn kont aan brengen, hij lag elke dag tot weet ik hoe laat in zijn bed… Hij moet wat van zijn leven maken. Dat ziet hij nu zelf ook. Hij is in elk geval al gestart met een dj-cursus.

Eigenlijk wilde Dave geen soap. “Maar ik zei: jongen, dan kun je eens laten zien hoe je in de weer bent. Want Dave is een lieve jongen, maar gemakzuchtig en chaotisch. Uiteindelijk stemde hij in met een pilot.”

Ondertussen houdt Roelvinks betrokkenheid bij een juwelenroof de gemoederen nog flink bezig. “Keer op keer maalt door mijn hoofd: Jongen, zo hebben we het je allemaal toch niet geleerd? Waar is het verkeerd gegaan?

Roelvink hoopt dat alles snel achter de rug is. “De verhoren zijn klaar. Nu komt de strafzaak eraan. Ik kan niet wachten, weet je dat? De dag dat ik de krant mag openslaan en dat er iets staat van: ’Taakstraf’. Of misschien wat anders.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen