Ben Saunders smeet met geld na The Voice

Foto: Sander StoepkerBen Saunders smeet behoorlijk met geld na het winnen van de allereerste The Voice of Holland. Dat vertelt de zanger in een interview met Veronica Magazine. Saunders begon flink veel geld te verdienen na zijn overwinning in de RTL 4-show. “Als jochie droomde ik van een villa met snelle auto’s op de oprit. Toen ik vier jaar geleden The Voice won, verdiende ik een enorme bulk geld met optredens. Dat grote huis kwam er. De BMW 7-serie, het dure horloge en de spelcomputers ook.

Het heeft niet heel lang aangehouden. “Toen besefte ik: ik heb geen vriendin, mijn dochter woont bij mijn ex-vriendin en mijn vrienden zijn overdag aan het werk. Ik dacht terug aan mijn jaren als jochie, hartstikke gelukkig met mijn slaapkamertje en mijn moeder die beneden een broodje voor me smeerde.

Dat is écht geluk, meent Saunders. “Bezit? Een dik huis en dito auto? Mijn vader zei vroeger al: ‘Een auto is om van A naar B te gaan. Niets meer en niets minder.’ Nu snap ik dat.

Alle dure dingen kunnen me gestolen worden. Ik heb mijn huis te koop gezet, de auto ingeruild en ben back to basics gegaan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen