Humberto Tan danst in De Wereld Draait Door

Foto: Roy Beusker

Humberto Tan probeerde zijn collega-talkshowhost Matthijs van Nieuwkerk maandagavond wat danspasjes aan te leren in De Wereld Draait Door. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. De RTL Late Night-presentator was te gast in de concurrerende talkshow om te praten over zijn nieuwe soundbook Let’s Dance, waarvoor hij zijn favoriete dansnummers bundelde. Tan liet wat dansmoves zien, maar kreeg de swing er niet in bij Van Nieuwkerk en diens tafelheer Beau van Erven Dorens

Van Erven Dorens had wel een vermoeden waarom het hen niet lukte en Tan wel. “Ik heb hier wel een theorie over: jij bent een danser en wij doen iemand na die danst“, gaf hij aan.

Volgens Tan is het een kwestie van gewoon doen. “Weet je wat het probleem is? Het zit er niet in of je het wel of niet kan, maar of je het wel of niet durft.

Tan staat erom bekend dat hij graag met de voetjes van de vloer gaat. In het verleden had hij zelf een dansprogramma op RTL 4. Mijn Man Kan Niet Dansen werd vanwege slechte kijkcijfers echter vroegtijdig van de buis gehaald.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen