Gordon maakt het goed met kunstenares

Gordon heeft het goed gemaakt met kunstenares Sandra de Vries, die woest was om haar korte optreden in zijn talkshow Goor Draait Door. Dat vertelt de RTL 4-ster vandaag in De Telegraaf. De Vries maakte een borstbeeldurn van Gordon om hem te bedanken voor de steun die zijn muziek haar bracht in een lastige periode. Ze nam plaats op Gordon draaischijf, maar hij draaide haar al direct weg. “Ik ben afgelopen week naar haar toegegaan en heb het beeld in ontvangst genomen“, zegt hij.

Gordon deed die belofte vorige week in het radioprogramma van Giel Beelen, waarin De Vries belachelijk werd gemaakt door de radio-dj. De zanger zelf begreep echter haar verdriet.

De kunstenares, die 1700 euro besteedde aan het beeld, heeft het beeld nu alsnog aan Gordon gegeven. “Hartstikke lief natuurlijk, maar als je het niet erg vindt, staat hij niet thuis maar ergens op de redactie. Te wachten tot ik ooit doodga en erin kan, hahaha.

Na de opnames deed Sandra de Vries verbouwereerd haar verhaal in De Telegraaf. Gordons verweer was dat het beeld hem helemaal niet was opgevallen en dat hij niet wist wat haar verhaal was.

Goor Draait Door is elke zaterdagavond te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen