Geraldine Kemper wil nog niet naar RTL of SBS

Foto: RTL

Geraldine Kemper heeft nog niet de ambitie om over te stappen naar de grote commerciële zenders RTL of SBS. Dat heeft de BNN-presentatrice laten weten op 3FM. Uiteindelijk worden BNN-sterren over het algemeen niet oud bij de jongerenomroep, maar Kemper ziet voorlopig nog geen tv-transfer aankomen. “Als je mijn pakket nu ziet wat ik allemaal mag doen: dat kan geen enkele andere omroep me aanbieden. Dan verdien ik maar iets minder geld. Ik vind dit veel te leuk“, zo laat ze weten.

Kemper doet bij BNN programma’s als 3 Op Reis, Spuiten en Slikken en Ruben vs Geraldine. “Ik vind dit echt heel leuk. Ik bouw hier eerst nog aan en ik wil hier beter in worden. Ik vind Spuiten en Slikken Op Reis ook te gek.

Verder heeft ze niet de ambitie om een grote ster te zijn. “Ik ben niet zo heel veel te zien op de rode loper. Voor de bladen ben ik ook niet zo interessant. Het herkend worden blijft gek. Als mensen op een feestje met me op de foto willen, denk ik: hoezo?

Tot slot sluit ze een Playboy-reportage niet uit. “Ik ben wel eens gebeld, maar weet nog niet of dit het moment is om het te doen.
Misschien moet ik eerst 25 worden of zo. Of 26, of 27. Ik weet het niet.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen