Herman den Blijker zet verborgen camera’s in

Geplaatst op Thu 02 May 2013 om 14:50

Herman den Blijker zet voortaan verborgen camera’s in voor zijn programma Herrie in de Keuken, dat dinsdag terugkeert voor een nieuw seizoen. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Restaurants die meedoen worden volgehangen met camera’s. “Voordat Herman het pand bezoekt, bekijkt hij eerst de beelden die de afgelopen dagen zijn gemaakt. Op deze manier krijgt de chef-kok een scherp en duidelijk beeld van het reilen en zeilen van het bedrijf“, aldus RTL. 

Met de tapes onder zijn arm confronteert Den Blijker de eigenaar en het personeel. “Met zijn jarenlange horeca-ervaring probeert hij te achterhalen wat de problemen zijn en of ze nog verholpen kunnen worden.”

In de eerste aflevering staat het pannenkoekenrestaurant Spek & Stroop in Tilburg van ondernemer René Verhagen centraal. “De nood is inmiddels zo hoog dat hij bang is dat de schuldeisers niet lang meer wachten en de zaak definitief moet worden gesloten.”

Het programma zal wekelijks om half tien ‘s avonds te zien zijn.
6 Reacties op “Herman den Blijker zet verborgen camera’s in”


 1. Peter

  Ik heb Herman gemist. Hij doet veel minder programma’s voor RTL 4 tegenwoordig. Een paar jaar geleden volgde het ene na het andere seizoen, nu maakt hij per seizoen maar 1 serie. Jammer.
  Over die verborgen camera’s; dat deed zijn compagnon Reimer ook al in zijn programma.

 2. Chiel

  Verborgen? Dat zal wel meevallen. Dacht overigens dat hij wel klaar was met di format. Maar Ramsey doet het al 100 afleveringen, dus wat dat betreft… wel vreemd dat er 2 dezelfde programma’s dan na elkaar komen volgende week, eerst Den Blijker dan Ramsey

 3. BRAAK

  Sigaar rokende patser is het!

 4. BRAAK

  En ook dit programma is gejat!!!

 5. BRAAK

  Van Gordon Ramsay!!!!

 6. Henk

  Ik moet kotsen van jouw reactie Braak ;-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.