Raffaëla niet boos om sneer Simone Kleinsma

Raffaëla Paton voelt zich niet beledigd door Simone Kleinsma, met wie ze in de TROS-show De Beste Zangers van Nederland zat. Dat vertelt de zangeres in Story. Volgens Paton bedoelde Kleinsma het niet zo toen ze riep dat Paton een goede zangeres is, maar dat ze wel haar karakter aan moet passen. “Ik heb een soortgelijk advies van Angela gekregen. Zij zei dat ik meer mezelf moet zijn. Ik moest dus mijn masker laten vallen. Ik denk en ik hoop dat Simone dat bedoel“, legt ze uit.

Paton stelt dat ze een muur om zich heeft opgetrokken. “Ik moet leren om mensen toe te laten. Ik heb moeite met hulp aannemen. Mijn hele leven moet ik dingen al in mijn eentje oplossen. Vroeger als kind, als tiener. Ik heb niet de gemakkelijkste jeugd gehad.

Het heeft lang voor haar gewerkt. “Maar Angela en ook Simone hebben mij duidelijk gemaakt dat ik ook een leuk persoon ben als ik helemaal mezelf ben.”

Tijdens de TROS-opnames was Paton best zenuwachtig. “Ik was vooral bang voor Angela Groothuizen. Ze keek op een bepaalde manier naar mij, waardoor ik het gevoel kreeg dat ze me aan het peilen was. En daar houd ik niet van.”

Paton kende haar al van The Voice. “Zij was niet mijn coach en ze heeft ook nooit iets lelijks over mij gezegd, maar ze leek me zo bozig. En ik was bang dat dat door mij kwam. Daarom was ik toch wel huiverig om haar weer te ontmoeten.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen