Patricia Paay: ‘Ik zit niet in geldnood’

Foto: RTLPatricia Paay begrijpt niet waar de geruchten vandaan komen dat ze in geldnood zou zitten en daarom haar tv-werk hard nodig heeft. Dat vertelt de tv-diva aan weekblad Story. Volgens Paay zit ze er juist warmpjes bij. “Ik heb ruim voldoende inkomen, en kan daardoor bijvoorbeeld gewoon dure merkkleding blijven kopen. Ik ben verder de trotse bezitter van een gloednieuwe Mercedes. En is men misschien vergeten dat ik nog steeds het gezicht ben van de Staatsloterij?

Paay maakt op dit moment reclame voor de Staatsloterij. “Dat heeft me zeker geen windeieren gelegd. Ja, met mij gaat het nogal slecht…

De tv-diva vindt het veel te belangrijk om geld te hebben, om het risico te lopen dat ze zonder zit. “Ik ben te slim om zonder geld of werk te zitten. Hoe zou ik anders min dure appartement aan de Minervalaan in Amsterdam-Zuid kunnen betalen? Kon ik de huur niet meer ophoesten, dan was ik er al lang uitgezet.

De voormalig zangeres weet niet waar ‘die onzin’ vandaan komt. “Het gaat juist hartstikke goed met mij. Ik heb op dit moment veel klussen die niets met televisie te maken hebben. En laat je je gezicht even niet zien, dan gaat het blijkbaar al gauw slecht met je.

“Ik heb soms het vermoeden dat er iemand achter zit, die mij willens en wetens kapot wil maken. Geen idee waarom! Duidelijk is in elk geval, dat degene die de verhalen de wereld instuurde de laatste tijd mijn bankrekening niet heeft gezien.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen