Nikkie Plessen voorlopig niet bij RTL 5

Foto: Mike van den ToornNikkie Plessen komt na haar tv-shows New Chicks en X Cherso voorlopig niet meer op de buis bij RTL 5. Dat geeft een woordvoerster van de zender aan in weekblad Party. Plessen, die geen vast contract heeft, krijgt het rustig. “Mocht er in de toekomst worden besloten om Nikkie weer te vragen als presentatrice, dan is dat van een hoop factoren afhankelijk. Het beschikbare budget is daarin veelal de doorslaggevende reden om wel of niet groen licht te geven“, aldus de persvoorlichtster.

Nieuwe projecten gaan eerst naar presentatoren met een vast contract. “Aan de programmering van het voorjaar wordt momenteel gewerkt. Nikkie werkte op projectbasis voor RTL 5. Dennis Weening heeft een vast contract en ook Jan Kooijman heeft onlangs voor een jaar bij de zender getekend.”

De Relatietest is Jans eerste tv-programma als presentator voor RTL 5.

Overigens maakt Plessen zich niet druk, vertelt ze zelf. “Ik ben druk met mijn kledinglijn. Ik ben de directeur van het bedrijf. Ik bedenk de stijl van de kleding, maar doe ook de verkoop aan de winkels. Het gaat zo goed dat mijn creaties in 200 winkels liggen. Ook heb ik twintig man personeel in dienst.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen