Nikkie Plessen voorlopig niet bij RTL 5

Geplaatst op Thu 13 Dec 2012 om 15:30

Foto: Mike van den ToornNikkie Plessen komt na haar tv-shows New Chicks en X Cherso voorlopig niet meer op de buis bij RTL 5. Dat geeft een woordvoerster van de zender aan in weekblad Party. Plessen, die geen vast contract heeft, krijgt het rustig. “Mocht er in de toekomst worden besloten om Nikkie weer te vragen als presentatrice, dan is dat van een hoop factoren afhankelijk. Het beschikbare budget is daarin veelal de doorslaggevende reden om wel of niet groen licht te geven“, aldus de persvoorlichtster.

Nieuwe projecten gaan eerst naar presentatoren met een vast contract. “Aan de programmering van het voorjaar wordt momenteel gewerkt. Nikkie werkte op projectbasis voor RTL 5. Dennis Weening heeft een vast contract en ook Jan Kooijman heeft onlangs voor een jaar bij de zender getekend.”

De Relatietest is Jans eerste tv-programma als presentator voor RTL 5.

Overigens maakt Plessen zich niet druk, vertelt ze zelf. “Ik ben druk met mijn kledinglijn. Ik ben de directeur van het bedrijf. Ik bedenk de stijl van de kleding, maar doe ook de verkoop aan de winkels. Het gaat zo goed dat mijn creaties in 200 winkels liggen. Ook heb ik twintig man personeel in dienst.
12 Reacties op “Nikkie Plessen voorlopig niet bij RTL 5”


 1. Anonymous

  Ze hebben naast Jan en Dennis toch geen eigen presentatoren?

  Zal trouwens ook niet veel nodig zijn. Zo presenteerde patty al de nieuwe serie echte meisjes.
  Gaat Jan die relatie test presenteren. Dennis nog een programmatje. Nog iets met brit en ymke. En het voorjaar van rtl5 is alweer vol.

 2. Tinus tulp

  Ligt aan mij of hoor je van de TMF presentatoren van die tijd weinig meer naar mij mening is alleen Valerio Zeno goed te recht gekomen bij bnn en Renate verbaan
  Ik vraag me ook af waar is miljuschka witzenhausen gebleven ?

 3. Levi

  Klopt tinus. Er is niet zoveel (meer) terecht gekomen van de laatste tmf generatie. Alleen Tess heeft het met SBS6 nu aardig ver geschopt. Nikkie kwam netjes terecht bij RTL5 maar daar is ze nu totaal onnodig. Renate schommelt wat bij net5 en nu shownieuws. Miljuschka daarentegen is na ONM volledig uit beeld verdwenen, wat ik persoonlijk echt jammer vind. Dat was een echte leuke persoonlijkheid en goede presentatrice.

 4. bibi

  Nikkie is ook gewoon talentloos en behoorlijk onsympathiek, dusja goede zet.

 5. Tinus tulp

  @levi
  Net wat jij zeg miljuschka witzenhausen zag er leuk uit en was een goede presentator. Valerio is bezig met een nieuwe reeks van proefkonijnen Renate heb geloof ik maar 1 grote show gedaan secret story dat was ook een flop

 6. Anonymous

  En plek voor Barbie, Sterretje, Britt en al die andere non-talenten is wel plek?

  Geef Nikkie een leuk programma beter dan die lelijkerds uit Den Haag!!

 7. Anonymous

  Ik vind Renate een vand egrootste talenten uit die groep. En Valerio is ook leuk.

 8. vinn

  Valerio – BNN
  Veronica – Veronica
  Saar – Veronica (en acteert)
  Tess – Veronica/SBS
  Nikki – rtl5 (uit beeld)
  Sasha – Zapp
  Renate – Net5/SBS

  Ze zijn eigenlijk allemaal wel redelijk terecht gekomen, Nikki nu iets minder en Sasha eigenlijk oop met kinderprogammas (hun hebben echt bijna de zelfde carriere eerst kees en co toen ONM en TMF)
  Alleen Damien Hope is niet meer in beeld

 9. bep

  gelukkig.

 10. Max

  hier reageren duidelijk geen kenners. Je hoort heel terecht niets meer van Miljuschka omdat zij, naast een afschuwelijke personality, ook afschuwelijke presentatiekwaliteiten bezit namelijk: geen.

 11. Brandon

  @Max Nee jij bent blijkbaar een kenner , Miljuschka heeft helemaal geen afschuwelijke personality en zo slecht is dus ook weer niet , als je een kenner zou zijn zou je weten dat ze een tijdje progammas presenteerde voor RTV Noord- Holland, Gewoon Moeder is , en bezig is met haar eigen zaken opzetten dus !

 12. Maurice

  Ik vindt haar zo leuk die meid !! Van mij mag ze een grote show gaan presenteren ofzo, dan ga ik zekerss kijken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.