Lieke van Lexmond voelt zich als Cleopatra

Foto: RTLLieke van Lexmond heeft het gevoel dat ze flink gegroeid is sinds ze Goede Tijden Slechte Tijden heeft verlaten. Dat zegt de actrice aan weekblad Story. Van Lexmond voelt zich als de Egyptische koningin Cleopatra. “Zij was een sterke vrouw. Ze wist wat ze wilde. Net als ik. Mijn vertrek destijds uit GTST was een moeilijke beslissing. Toch voelde ik dat ik verder moest. Ben ik eenmaal zeker van mijn zaak, dan zet ik een stap. Zonder me zorgen te maken over de consequenties.”

De actrice probeert ‘vooral trouw te blijven aan mezelf’. “Dat valt niet altijd mee, moet ik eerlijk toegeven. Want in bepaalde dingen moet je je dan kwetsbaar opstellen. Maar ja, dat hoort bij het leven.”

Ze heeft een serie verlaten die dagelijks nog altijd torenhoge kijkcijfers behaalt. “Ik heb geen spijt dat ik GTST vaarwel zei. Hoewel ik daar de mooiste periode uit mijn leven beleefde, en ik nog steeds de warmte koester die ik daar kreeg. Maar de kans om bij RTL andere programma’s te maken kon ik niet laten schieten.”

Niet alleen mijn carrière heeft zich sindsdien mooi ontwikkeld, ook als persoon ben ik gegroeid.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen