‘Vervolg op Moeder, Ik Wil Bij De Revue waarschijnlijk’

Geplaatst op Wed 14 Nov 2012 om 14:56

Het is waarschijnlijk dat er een vervolg komt op de tv-hit Moeder, Ik Wil Bij De Revue met in de hoofdrollen Egbert-Jan Weeber en Noortje Herlaar. Dat vertelt producent Job Gosschalk in weekblad Privé. Gosschalk denkt wel dat er even overheen gaat. “Nu Moeder Ik Wil Bij De Revue een succes blijkt te zijn, zal er vast wel een vervolg komen, maar niet meteen het volgende televisieseizoen. Daar gaat productioneel een bepaalde periode overheen dat kan zeker een jaar zijn“, legt hij uit.

Er keken maandag 1,7 miljoen mensen naar de serie. “Ik had niet verwacht dat het zo’n succes zou worden. Je hoopt het, maar dat de serie zo veel kijkers trekt, is boven verwachting.

Gosschalk heeft nog niet nagedacht over het vervolg. “Uiteraard heeft het de afgelopen weken wel door mijn hoofd gespookt, maar we zijn er nog niet met de omroep over in gesprek. Ook scenarioschrijvers Paula van der Oest en Maarten Lebens hebben nog geen plannen in die richting.”

Veel betrokkenen hebben nu ook vakantie. “Want vergeet niet, de laatste opnamen voor Moeder Ik Wil Bij De Revue zijn vlak voor de eerst uitzending geschoten. We hadden wat dat betreft een strak opnameschema.”

Als Revue binnenkort ophoudt, moet de kijker het dus een flinke tijd zonder stellen. “Maar goed, we sturen de kijker niet het bos in, want aansluitend op Moeder Ik Wil Bij De Revue komt ’s Schaep in Mokum bij de KRO. Dus de komende winter valt er voor de liefhebbers van Nederlands televisiedrama nog veel te genieten.”
46 Reacties op “‘Vervolg op Moeder, Ik Wil Bij De Revue waarschijnlijk’”


 1. Danny van der Sluys

  Even off topic: Wassen beelden Nick & Simon vandaag onthult.

 2. den Draaiert Joost

  Dan zal dit verhaal wel een verrassende wending moeten krijgen en moet je uitkijken dat het niet een spectief van het leven van Wim Sonneveld gaat worden. Iets waarvan ik van mening ben dat het nu wel erg aan het worden is.

 3. Beyonce

  Saaie serie, kijk het alleen omdat een bekende van mij erin speelt.

 4. lizet

  Mag van mij er elke avond op komen heb er ontzettend van genoten.

 5. Peter

  Het is zo’n serie, net als GTST, die je verslind. Je gaat zitten, en voordat je het weet is het weer voorbij. Zeker een vervolg dus, maar ik vrees dat de PO een probleem heeft de komende jaren, als die bezuinigingen er door komen. Zou erg triest zijn.

 6. Michel

  @ Den draaiert joost Het is ook deels op het leven van Sonneveld. Deze lijn is verwerkt in de karakters van Bob (Egbert Jan Weber) en John Hogendoorn (John van Eert) Overgens speelt Egbert Jan Weber hier de rol van zijn leven. Een aanrader voor iedereen die het nog niet gezien heeft om terug te kijken!

 7. hans

  soms tenenkrommende dialogen, maar leuke serie!

 8. Frits

  @hans Nee jouw dialogen zijn goed… sukkel

 9. TERMINATOR

  @Danny van der Sluys 15:08. Altijd al gedacht dat Nick&Simon een wassen neus zijn.

 10. Ronald

  @TERMINATOR
  Muziek van Nick en Simon e.d. is alleen leuk met een lijntje coke. Gelukkig valt daar in Volendam zo aan te komen… bij aanschaf van een CD van iemand uit Volendam een gratis lijntje coke.
  Dat zal de verkoopcijfers van die gasten erg verklaren.

 11. Anonymous

  Peter…als jij GTST verslind zou ik otch maar eens langs een dokter gaan…

 12. Jeep

  Ik geniet iedere maandagavond opnieuw van deze prachtserie! Het is wellicht wat voorspelbaar, maar dat niets af aan de kracht van deze serie. Het is ontzettend leuk gemaakt, echt een verademing in het huidige televisielandschap…..

 13. Peter

  @Anonymous
  Wed 14 Nov 2012 om 18:05

  Niet nodig hoor.

 14. Anonymous

  Niks aan die saaie serie als het zo goed was was de tweede seizoen een paar maanden later ingegaan en niet naar een jaar

 15. Anonymous

  Ik bedoel dan waren ze sneller met seizoen 2 geweest

 16. Levi

  Een vervolg was te verwachten, maar jammer genoeg zullen liefhebbers toch echt flink geduld moeten hebben. Aangezien Dokter Deen pas november 2014 terugkomt voor een tweede serie, zal het bij De Revue minstens half 2015 worden..
  Drama bij de PO is altijd erg sterk. Jammer dat een vervolg altijd lang op zich laat wachten. Ben benieuwd of bloedverwanten nog terugkeert.

 17. Paul

  Anonymous,wat vindt jj op tv wel goed.

 18. Ineke

  Moeder ik wil bij de Revue vind ik heel leuk en heel mooi gemaakt. Alles klopt in deze serie daar kunnen die in elkaar geflanste talentenjachten bij de commercielen nog wat van leren. Jammer dat Net 5 de NL’se series helemaal heeft laten vallen

 19. Ton

  Prachtige serie!!!

 20. Brambo

  De beste serie in jaren op de nederlandse TV en Egbert-Jan Weeber is geknipt voor die hoofdrol. Daarnaast vind ik Gerry v.d. Kleij ook super spelen.

 21. Annastisia von Beaverhouse

  Ik hoop het. Ik geniet er elke week van.

 22. mieke kuijpers

  zo ging het vroeger . geweldig gespeeld . geen tweede ronde .. anders film je het stuk . zo was het prima. op naar een volgende film .

 23. hendry

  Ik heb genoten .De herkening van de tijd waarin het afspeeld is bijzonder goed gedaan.Saai?Belachelijk!!!Eindelijk weer nederlands zonder banaliteiten waar heel veel voorbeelden van zijn.Wij zien het wel later dan in Nederland maar dat mag de pret niet drukken.En Gerry van de klei?Wat een uitstekende actice .Wat een rol en daar mag ook weleens gezegd worden.

 24. hendry

  Ik heb beslist geen heimwee naar nederland en ben helemaal thuis in thailand,maar als ik dan nederlandse stukken zie zoals moeder ik wil bij …… geniet ik.Ben dat weer helemaal effe terug!!!!Prima als een vervolg komt maar laat het dan niet doorslaan naar deze tijd en houd de sfeer van “”toen””Wat zouden we het toch prachtig vinden als nederlandse toneel stukken kwamen op BVN En laat P&W daar voor maar vervallen dat kan je volgen op de pc.Ook Paul de Leeuw mag van mij weg ,zo bijzonder is het niet.Veel wol maar weinig verf.Vooral veel geschreeuw en vaak onverstaanbaar daar door.

 25. sinaaaaasappel

  jea lekker he, je een beetje uitleven op de thaise knaapjes
  logies dat je niet terug wilt haha

 26. hendry

  Sinaasapppel wees blij dat ik je niet laat blokkeren door je smerige insinuatie. je schrijven dat ik me uitleef op thaise knaapjes.Smeerlap.Wat fijn als je dit anoniem kan schrijven.Op de eerste plaats zijn we al meer als 47j getrouwd en kinderen en kleinkinderen en haten de mensen die misbruik maken van kinderen.Jij dus blijkbaar wel en wind je dat lekker op he Een normaal mens zal niet op de gedachten komen om zomaar iemand te beschuldigen van pedofilie ,Maar ja als het jou “”opwarmt”‘ is dat ontzettend smerig en het minste wat bestaat in jou geest.Vuilak!!En wat heeft het met moeder ik wil bij…. te maken .Blijkbaar zit je lekker aan de alcohol om deze tijd in nederland en dan ga je doorslaan he vuilak??

 27. hendry

  He valse vrucht sinaasappel , ga jij je lekker uitleven bij hyves met je smerige beschuldiging Of deed je dat al en ben je daar geblokkeerd?Ik laat het hierbij maar ik heb al bericht gestuurd over jou smerige beschuldiging.

 28. hendry

  Sinaasappel.Mijn zwager en zus die ook in thailand wonen zeggen dat jij ene Hertz bent die ook de zelfde berichten aan mijn zwager heeft geschreven op Hyves toen hij te kennen gaf dat hij met mijn zus ook in Thailand woont.Je bent bij hyves inderdaad geblokkeerd dus nou maak jij van deze site jou beledigingsprogramma.Altijd blijk jij het over pedofilie te hebben dus wij denken inderdaad dat jij pedo bent.Ik verwacht dat de mediacourant toch geen genoegen gaat nemen dat daar een vuil en smerige courant van gaat maken door figuren zo als sinaasappel.

 29. pruim

  Hier ook even reageren in mediacourant op ene sinaaasappel.Het is te gek voor woorden dat deze sinaaaasappel zomaar kan schrijven dat hendry Thaise jongetjes gebruikt voor pedofilie handelingen.Daar is toch de mediacourant niet voor?Mijn man heeft geschreven dat wij in Thailand naar Moeder ik wil bij de revue kijken en wordt dan beschuldigd dat hij pedofiel is.Het is te verschrikkelijk voor woorden dat dit ook al bij reageren geplaatst kan worden in de mediacourant..Wij in thailand houden ook bij wat in nederland afspeeld en zeker op BVN de enige nederlandstalige uitzending in thailand.wat een kotsmisselijke lieden wonen in nederland,Vind je het gek dat wij ,mijn man,zuster en zwager uit nederland vertrokken zijn om van ons eigen geld en pensioen in Thailand te genieten van de laaste jaren van ons leven .Jammer dat mediacourant nu ook al wordt gebruikt om ,gewone schrijvers die commentaar geven, nu ook intens te laten beledigen zonder redenen om dit te doen.

 30. Mia

  Kom op zeg, je zit hier op internet. Als je zo gauw op de kast zit, kun je beter niet meer online komen, Hendry.

 31. Mia

  Trouwens, het is of het één of het ander. Niet klagen over Nederlanders (“kotsmisselijke lieden”) en Nederland zelf (“vind je het gek dat wij uit Nederland vertrokken zijn”) terwijl je intussen wel via BVN die lieden en dat land in de gaten blijft houden.

 32. hendry

  Kim nou toch zeg mia .Zou jij uitgemaakt willen worden voor pedofiel en dat je Thaise jongetjes misbruikt.Aan je naam te zien neem ik aan dat je een vrouw bent.Nou moet je je voorstellen dat je een man bent die kinderen en kleinkinderen heeft haast meer als 47 jaar getrouwd en met vrouw in Thailand woont om daar de laatste levensjaren te beleven.En dat kostsmisselijk slaat op lieden die zomaar durven te beweren dat je pedo bent.Nou beste mia als ik zou schrijven dat jij een kwattah..r bent die met iedereen het bed in duikt voor een reep chocolade ,Hoe zou jij dat vinden Of spring jij dan van je kast af op je klant?en wij blijfen nederlanders die inderdaad nederland in de gaten houdt.en zo te zien,ook aan jou schrijven dat men werkelijk alles mag en kan als het maar beledigend is voor een ander.ik geloof dat jij dan ook tot het volk behoord waar het totaal losgeslagen is met beledigingen uit de losse hand.Jij mag van mij ook een boom in als je internet beschouwd als sociale media waar je alles mag en alles kan als het een ander maar beledigd.En dat alleen omdat wij Moeder ik wil bij de revue.Gemakkelijk hoor om iemand op internet uit te maken voor pedo.Maar blijkbaar is dat al zo ingeburgerd in nederland dat men het heel gewoon vindt

 33. Axyz

  @Hendry
  Je bent op je teentjes getrapt, maar je hebt niet door dat je precies hetzelfde bij sinaasappel doet… Zucht!

 34. hendry

  Mia ben je om deze tijd net klaar met je “”werkt”‘tussen de illegale vrouwen die gedwongen worden .je begrijp me wel he? koekkkie van eigen deeg he?

 35. Axyz

  Wat is in godsnaam een kwattah..r? Gaan we Thais praten of wat is dit hier?

 36. Axyz

  Gast, jij bent echt van het padje af. Klagen over sinaasappel maar hetzelfde doen bij hem EN BIJ MIA. Pot en ketel-verhaal, Hendry!

 37. hendry

  Mia,Nederland is voor ons altijd een goed en prettig land geweest waar wij niet uit vertrokken zijn omdat we het zo slecht hadden of voor de allochtonen .Maar in plaats van bv Spanje ,frankrijk enz zijn wij naar onze broer en zus in Thailand vertrokken om daar gezamelijk oud te worden.Maar ik zal jou ook even flink katten en beledigen en kijken of de redactie dat niet neemt maar wel het bericht door laat dat ik een pedo bent.O ja mia vrouwen misbuiken ook kindertjes he?Spring je daarom in de bres dat ik het maar moet nemen?O had dan dan geschreven joh dat jij er ook zo een bent

 38. hendry

  En voor de rest Mia je bekijkt het maar wij gaan fijn de zon in en lekker wat zwemmen.Kijk je uit dat je “”mutsje”” niet aan je klant vast vries ?doei

 39. hendry

  axyz..Ik schreef dat we genoten van Moeder ik wil bij de revue.Als antwoord kregen wij een bericht van sinaasaaapel dat ik mij aan thaise jongetjes vergrijp,dus ik zou pedofiel zijn.Als een soc media gebruikt mag worden om zomaar iemand te beschuldigen en dan door mia ook nog als een normaal iets wordt beschouwd,wil ik haar laten voelen hoe het is om zo maar door onbekende schrijver voor alles wat mooi en lelijk is uit te worden gemaakt.Maar volgens jou doe ik het zelfde als sinaaasappel,juist ja dat is ook zo.Ik wist niet dat de mediacourant gebruik kan worden als beledigingsblaadje.Tevens heeft die sinaaasappel regelmatig mijn zwager ,die ook net als wij,met zijn vrouw in Thailand woont,ook al voor pedofiel uitgescholden.Vind jij het dan gek dat hij ,want men maakt gebruik van mijn pc,zeer ontsteld was dat deze mia vindt dat ik te snel op de kast zit en gewoon moet slikken dat sinaaasappel schrijft dat ik me aan thaise jongetjes vergrijpt?Wat er loos is met jullie begrijpen wij niet dat dit allemaal maar mag en kan,zelfs op de media courant.Je hebt geloof ik geen besef wat het betekend om voor pedofiel te worden uitgemaakt .Het gemeenste en smerigste wat bestaat.En jij vindt dus dat ik daar niet op mag reageren met mia de huid vol te schelden omdat ze het bagataliseerde?Kom nou toch.

 40. hendry

  axys .Op zijn rotterdams ,waar wij vandaan komen beteken””kwatta””een vrouw die voor een reep chocola met een kerel het bed in duikt.dat is dan bargoens.

 41. marjon

  henry zit lekker met zijn pimmeltje aan het toetsenbord boze tekstjes te tikken ,terwijl hij er in dezelfde tijd een jochhie aan had kunnen laten sjοrren. wat zonde

 42. hendry

  Marjon Een beetje jaloers?Lekker joh dat gesjor.Hoelang sjor jij al kleine jochhhhhhhies omdat je weet dat dit zo lekker is?Ach ieder zijn meug he ?Heeft men wat over Thailand te zeggen .nou in Nederland kan men ook wat van pedofilie.Nederland blijkt het heel normaal te zijn om pedofiel te zijn.Zelfs baby,s worden misbruik en de daders hebben het hoogste woord.Toe marjon leef je maar uit op jongetjes hoor.Van mij hoeft het niet.En als ik zo,n lang pimmetje heb dat ik er mee op een toetsenbord kan tikken ,laat ik een foto plaatsen in de mediacourant,kom je ook effe lekker aan je trekken.En waarom gebruik je nu het pseudoniem marjon?Oja dat vergeet ik haast wat was “”moeder ik wil bij de revue “”leuk.

 43. hendry

  Marjon ik stop even met schrijven want mijn hand is net vol en mijn mond ook.Vanavond weer even met alle nederlanders BVN kijken of er nog iemand op een voetbalveld is vermoord Of misschien weer kinderen zijn misbruikt of nog wat loverboys bij zijn gekomen.Heel normaal in nederland he?Doe je er ook aan mee?Nou wij lezen toch liever mediacourant en wachten op een nieuwe aflevering van Het schaap…..

 44. Rika

  Henry.Ik denk dat jullie te lang uit Nederland weg zijn om te beseffen wat een losgeslagen troep het is geworden.Beledigingen en smerige aantijgingen zijn heel normaal en schering en inslag,dat gaat dan onder de mom van Menings vrijheid.Ik heb ook gelezen dat jullie naar Thailand zijn vertrokken om rust te hebben na lang werken.Je hebt geschreven dat jij,en eega,naar Moeder ik wil bij de revue hebben gekeken,dat jullie daarvan hebben genoten.Maar door je schrijven dat jullie in Thailand wonen,kan je verwachten dat je dan een pedofiel moet zijn.Ja, zo werkt dit nu eenmaal bij onze lieve landgenoten.Ik denk dat men jalours is,en je daar om beledigenen je beschuldigen dat je dan pedofiel moet zijn,Laat maar man.Je had daar nooit op in moeten gaan,al begrijp ik t wel.Houdt de eer aan je zelf en laat dat zootje maar in hun sop gaat koken.Ik denk dat ze het een beetje koud hebben ,en jullie daar heerlijk warm.Ik ben er jalours op, maar gun jullie dat geluk op je oude dag

 45. sinаааааsappel

  hendry en prium en rika en axys jullie zijn zwak in de boven kamer want ik ben niet eens van nederland
  julie nederlanders hebben het zo hoog in de bol dat julie denken dat een ieder die nederlands spreekt meteen een kaas kop is
  maar ja,van trekken wordt je doof en van kinder graaien word je blijkbaar achterlijk

 46. Rika

  Sinaaaasappel Neen, we weten dat je een Oostduitser bent.Ook 8 jaar detentie heeft gehad.Lid bent geweest ,misschien nog, van de extreemrechtse groepering Blood,Honour,enz.In het verleden was je vaak op Hyves te vinden onder de pseudoniemen,Hertz,Bassie en nog wat andere naampjes.Bij hyves is het je verboden daar nog te schijven,Zeer veel Hyves schrijvers hebben een klacht ingediend ,was niet de eerste keer.Je schrijven op hyves werd zo racistisch dat men je vooraltijd heeft geroyeerd.Zo Axys ,nu krijg jij ook een beurt van sinaasaaappel en je trok nog wel partij voor dit individu.sinaaaasappel,jij bent ook weer een bewijs van onaangepaste figuur die denkt dat alles mag en alles toegestaan,als het maar rottigheid,beledigen en extreme uitingen zijn over andere mensen.Misschien moet je toch een keer integreren dan begrijp je misschien ook dat de Mediacourant er niet is om je frustratie,s bot te vieren.maar een courant om je te uiten over programma,s.Jij maakt ,precies wat je ook heb geprobeerd bij hyves ,een smerig discriminerend iets van Mediacourant.Men mag toch aannemen dat dit niet de bedoeling is.Hoe weet ik nou dat je bij Hyves geroyeerd bent he?En waarom gebruik je hier weer het pseudoniem Marion?Je schreef al zo lang over pedo,s op hyves over andere mannen ,waarbij zelfs je zelfs jongens beschuldigd van pedofiel zijn.Nu heeft men sterk het vermoeden dat je dit dusdanig lekker maakt en je zelf een pedofiel bent.Hopelijk ziet Mediacourant in dat het niet de bedoeling is dat hun blad misbruikt wordt door sinaaasappel om vuiligheid te verspreiden.Zo ,nu mijn collega af gaan lossen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.