Beau van Erven Dorens: ‘Tv-flops liggen niet aan mij’

Foto: RTLBeau van Erven Dorens heeft sinds zijn vertrek bij RTL Boulevard nooit meer een tv-hit gehad. Toch denkt hij dat alle flops die op zijn naam staan, niet door hem mislukt zijn. Dat vertelt de presentator in Story. Enkele flops van de ster zijn NSE, Show Me The Money en Het Beste Idee van Nederland. “Dat die programma’s met mij als presentator zijn mislukt, is niet aan mij te wijten, al denken anderen daar anders over. Toch was ik er goed ziek van. Aan de andere kant heb ik er ook weer van geleerd.

In juni tekende Van Erven Dorens een nieuw, tweejarig contract bij SBS, ondanks de vele mislukkingen. “Ik gelóóf in wat John de Mol zegt. Ik weet ook niet wat ik gedaan had als hij niet naar SBS 6 was gekomen. Dan was het, denk ik, wel een moeilijk verhaal geworden of ik überhaupt bij de zender wilde blijven. Maar John en ik hebben talloze gesprekken gevoerd.

Het waren vruchtbare gesprekken. “Als hij zegt dat er veel mooie dingen gaan gebeuren, dan geloof ik hem op zijn woord. Nu weet ik dat we het gaan redden!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen