Holland’s Got Talent-winnaar wil doorbreken in Duitsland

Martin Hurkens, de winnaar van het tv-programma Holland’s Got Talent op RTL 4, wil doorbreken in het buitenland. De voormalig bakker zoekt een grotere afzetmarkt. “Met een tv-special gaan we proberen om in Duitsland voet aan de grond te krijgen“, vertelt hij in Mikro Gids. Ook in Nederland wil hij op de kaart blijven. “Ik ben op zangles gegaan om beter te worden, om terecht gevraagd te worden om te komen zingen, niet alleen omdat je winnaar van Holland’s Got Talent bent.

De zanger wil niet zijn hele carrière worden herinnerd aan Got Talent. “In de laatste reclames die ik maak, komt dat er ook niet meer bij te staan. Ik ben gewoon Martin Hurkens, een van de tenoren in Nederland.

Bij veel winnaars van talentenjachten zwakt de aandacht snel af. “Het eerste jaar hoef je niet veel te doen om werk te krijgen. Samen met Guido Dieteren van Guido’s Orchestra hebben we een plan gemaakt om dit een aantal jaren vol te houden.”

Vlak na zijn winst, bleek platenmaatschappij Sony niet verder te willen met Hurkens. “Ik viel toch wel in een gat. Je denkt dat dat allemaal vanzelf op je pad komt als je wint. Achteraf ben ik blij dat ik al 59 ben en een gezond verstand heb opgebouwd. Als je jong bent en dit gebeurt je, dan is dat moeilijk, hoor.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen