RTL 5 bestelt tweede vervolg op Oh Oh Cherso

Geplaatst op Fri 11 Feb 2011 om 12:22Nog voor de start van de tweede serie, heeft RTL 5 een derde seizoen besteld van de kijkcijferhit Oh Oh Cherso. Ook in de nieuwe reeks staat een groep feest- ende Hagenezen centraal. Dat heeft RTL vrijdag bevestigd. Momenteel verblijven de Cherso-jongeren in Oostenrijk voor een serie afleveringen onder de naam Oh Oh Tirol. Voor het derde seizoen is nog geen bestemming gekozen. “We zijn erover aan het spreken. Er zijn zeker plannen. Meer details kan ik niet geven“, aldus een zegsvrouw bij Novum.


19 Reacties op “RTL 5 bestelt tweede vervolg op Oh Oh Cherso”


 1. Anonymous

  uitmelken de boel. Vreselijk goedkoop, ordinaire, onsympathiek C-zender

 2. JWK

  Slechte zet van RTL 5.

 3. Anonymous

  Met dezelfde mensen wordt inderdaad uitmelken, nieuwe mensen kan leuk zijn. Maar dat hangt ook van de personen af.

 4. !#Michael#!

  Wat een gezeik! De Pfafs loopt toch ook al jaren lang met succes? Waarom kan dat met deE reality soap niet dan?!

 5. JWK

  Ik vind de Pfaff’s wel even een ander format dan Oh Oh Cherso.

 6. Timo

  MTV’s Jersey Shore gaat deze zomer na 3 seizoenen waarvan 2 im Seaside Heigts en 1 in Miami naar Italie. En MTV heeft S1 en 3 in de winter en S2 in de zomer/najaar uitgezonden. Dus is ook vrij snel achter elkaar, maar waar de serie in S1 met ong 1,5 miljoen kijkers begon scoort het inmiddels ruim 8 miljoen kijkers en was het in de demo Adults 18-49 afgelopen week voor een S3 episode na de Super Bowl ( record 111 miljoen kijkers voor meest bekeken programma ooit in de US) en American Idol (Woensdag en donderdag) de nummer 4 van alle uitgezonden programma’s. En dat is voor een cable network als MTV echt uniek. Want de broadcast networks rulen normaliter de top posities in deze lijst. En daarnaast weet Jersey Shore met maar liefst 14 herhalingen en de original airing de totale kijkers voor 1 episode naar 26.2 miljoen kijkers te krijgen.

  Wat ik hiermee wil duidelijk maken is dat dit denk ik een hele slimme actie is want Oh Oh Tirol zou zo maar nog beter kunnen gaan scoren dan S1.

 7. kwikjealex

  OVER KILL ! !

 8. Anonymous

  blijft leuk!

 9. @1

  Reactie op !#Michael#!: met je eens, maar zoals ook
  @ JWK al schrijft, is het programma over de Pfaff’s van een geheel ander format en in mijn ogen bij lange na niet zo ordinair. Ook las ik laatst, dat de Gemeente Den Haag ook niet echt gelukkig is (druk ik het nog zacht uit) met dit programma.

 10. JB

  Amerikanen zijn nog kanslozer dan ik dacht, Jersey Shore is pure pulp, je prikt er zo doorheen. Kijken er miljoenen mensen naar, triest…

 11. Mensen.

  Waarom wachten ze niet af hoe het gaat lopen met Oh Oh Tirol?

 12. Robin

  Behoorlijk link, we zegt dat de tweede serie een succes wordt

 13. Timo

  Reactie op JB: Puur simpel vermaak bedoel je :D

 14. Asjemenou

  Reactie op Mensen.:
  Ze kunnen altijd nog afhaken lijkt me.. Goedkoper om de dan gemaakte productie kosten nog te betalen van s3 dan dik verlies te draaien..

 15. Sander

  En steeds meer komen de overeenkomsten tussen Jersey Shore en Oh Oh Cherso tevoorschijn. En dan weet je ook gelijk hoe nep de Oh Oh-reeks is. Werkelijk alles wordt afgekeken van de Amerikaanse variant.

  Overigens verwacht ik niet dat het hier met de kijkcijfers zo zal gaan als in Amerika.

 16. Twan

  Maak die serie met 8 andere uit een andere stad dan heb je het zelfde ze doen net of het komt omdat ze uit Den Haag/duindorp komen dat alleen hun zo zijn nou NOT.

 17. ShunShine

  We hebben dat ordinaire gedoe nou al lang genoeg op de TV gehad hoor,
  stop er maar mee.
  Het is genoeg geweest.

  En die Tatjana op RTL4 ook, weg er mee, er reageren alleen maar van die vieze geile ouwe mannetjes op haar.

 18. Anonymous

  Wederom érg voorbarig van RTL, nog vóór de tweede serie op de buis komt al beslissen over een derde serie terwijl je je af kunt vragen waar die haast voor nodig is, dit is hnet soort programma waar je een hele serie van 24 delen in 1 dag opneemt, monteert en via de pers wanhopig gaat zitten promoten. Dit knutsel je zonder enig verstand van TV maken in no time in elkaar dus waarom zover tevoren al beslissen?

 19. Timo

  Reactie op Sander: Maar heb je Jersey Shore wel is vaker dan 1 episode gezien. Het mag dan misschien voor een heel groot deel gescript zijn, zoals veel mensen suggereren. Mij boeit het niet. Het is bij vlagen geweldig goed, naast dat het verder gewoon enorm vermakelijk en verslavend is.

  Afgelopen donderdag was de tragedie die voortvloeide uit de break-up tussen Ronnie en Sammi gewoon de meest onroerende tv van de hele avond. Daar kan een episode van The Vampire Diaries, Nikita, CSI:,, Grey’s Anatomy en zelfs Private Practice, waar de verkrachting story-arc met Charlotte en haar verkrachter een intrigerend en ontroerend einde had, zelfs niet tegen op. En opnieuw was het de grote winnaar in de demo Adults 18-49 kijkcijfers na American Idol over de hele donderdag in primetime in de US.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.