RTL 4 wil Beau van Erven Dorens terug

Geplaatst op Wed 17 Nov 2010 om 14:04

SBS 6-gezicht Beau van Erven Dorens is nog altijd welkom bij zijn oude werkgever RTL 4. Zenderbaas Erland Galjaard ziet hem graag overstappen. “Beau mag best terugkomen bij ons, de deur is niet dicht. Ik vind hem een heel talentvolle en onderscheidende presentator“, zegt hij in Weekend. “Wat hij bij ons zou kunnen doen? Boulevard denk ik niet, die tijd is geweest en daar zitten nu prima mensen, maar ik denk dat er voldoende sterke formats zijn voor Beau. Deal or no Deal deed hij geweldig.

De overstap van Beau van RTL naar SBS is volgens Galjaard geen succes. “Beau heeft een bepaalde sfeer en dat komt er nog niet uit bij SBS 6, maar hij kan zomaar ineens het goede format hebben”, zegt hij. “Er zou volgens mij nog een programma komen, De Wereld Van Beau, maar daar heb ik nooit meer wat van gehoord.

De laatste grote flop van Beau was ‘De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau’. “Wat betreft de zaterdagavondshow, er was denk ik geen andere presentator dan Paul de Leeuw die dat overeind had kunnen houden, want het was gewoon Mooi! Weer De Leeuw zonder Paul de Leeuw. Dat zijn andere programma’s zijn mislukt is misschien gewoon pech. Dat kan gebeuren als je nieuwe dingen probeert.

Wij hebben het geluk dat bijna al onze ideeën aanslaan, maar dat is een uitzondering; over een jaar kan dat weer heel anders zijn. SBS 6 zit nu in een periode dat alles mislukt.
32 Reacties op “RTL 4 wil Beau van Erven Dorens terug”


 1. Bas

  Wat mij betreft kon die geldwolf lekker de WW in na zijn contract bij SBS.
  Beau heeft niets bijzonders en zeker geen vaste fans/kijkers, dat is maar weer eens gebleken na zijn overstap.

 2. Daan

  Heel grootmoedig van Galjaard. Deze geldwolf is al vaker compleet onbetrouwbaar gebleken. “Zijn” programma’s bij RTL zijn ook al vergeven aan een ander, dus dan zou hij iets nieuws moeten krijgen en dan wordt de kans van slagen wel weer erg klein. DOND zou hij van mij wel weer mogen doen, dat deed hij erg goed.

 3. Ervaren

  Neee aub deze uitslover mag lekker weg blijven.. Kom op zeg..

  Kan wel merken dat de zender RTL goed scoort, alleen de zenderbaas is echt zo dom als een geit.

 4. Roel

  Wat Beau ook doet, ik blijf als kijker een zwak voor die man houden. Jammer dat hij bij sbs zit, dat vind ik wel een beetje dom van hem.

  vind Beau eigenlijk nog het meeste een PO-man.

 5. WJ

  Reactie op Roel: Mee eens. En al snap ik niet wat hij (behalve een leuke beloning) bij SBS te zoeken heeft, en vind ik niets van wat hij bij SBS gedaan heeft te pruimen, in DOND en Boulevard vond ik hem top. Net als die paar keer dat hij tafelheer was bij DWDD. Geen alleskunner misschien, en wsl. gewoon niet volks genoeg voor SBS, maar in het juiste format is Beau prima te genieten.

 6. Newhouse

  De Wereld van Beau is toch uitgesteld ivm de gebroken rib van Beau bij de gayparade ?
  Blijkt maar weer: voor de persberichten van SBS moet je geen goed geheugen hebben.

 7. mark

  DOND kan ook zo naar SBS om 20:00 uur. Zit daar ook een keer iets wat goed scoort, en een goede lead in.

 8. Stefan

  Reactie op Daan:

  Wat nou geldwolf. RTL is net zo, wie niet scoort wordt aan de kant gezet: sylvana simons bv. Alleen wendy mag blijven omdat ze met de baas neukt.

  WMB past Beau prima bij RTL.

 9. Anonymous

  Reactie op Ervaren: Vage reactie. Je zegt dat RTL (onder Erland) succesvol is maar dat Erland zo dom is als een geit. Zo RTL echt succesvol zijn als de zenderbaas zo dom was? Waarschijnlijk is hij slimmer dan je denkt!

 10. Anonymous

  misleidende titel van dit bericht. RTL wil hem niet terug maar hij is welkom als Beau dat zelf zou willen.

 11. Sven L.

  Beau zou ik op RTL4 wel rond 22.30 uur willen zien, als sidekick van Rick Niemand en Frits Wester. Lijkt me een zeer grappige en journalistieke combinatie.

 12. Sven L.

  Niemand = Nieman haha sorry ;)

 13. Tim20 MJ

  Reactie op mark: Ja daar heb ik ook altijd al aan gedacht.

 14. Fan

  Beau mag van mij ook terug komen ..

 15. gtstfites

  Peter Heerschop is veel beter dan Beau in Ik hou van Holland

 16. Chris

  Dan zou hij mooi Minute To Win It kunnen presenteren.

 17. David (2)

  Had ik niet verwacht van RTL. Wel weer netjes, want hij is daar in elk geval 1 keer niet netjes weggegaan, en de tweede keer vond ik ook niet een erg charmante actie. Bij SBS is het natuurlijk niet geworden wat hij verwacht had, misschien dat nadat het floppen straks van De Wereld van Beau dat ook tot hem doordringt.

 18. kwikjealex

  Ik zie Beau graag terug op RTL, hij kan aan ieder programma een prima draai geven en het zo eigen maken, iets wat niet veel mensen op tv kunnen.

  Ik hou van holland is nu wel afgelopen voor hem, maar deal or no deal was altijd wel leuk (helaas op een beetje ongelukkige tijd bij RTL5).
  Maar een show als A Minute To Win It zie ik Beau echt graag doen, dat Gordon het nu gaat doen vind ik ook niet erg, maar zou het dan floppen zou het in een nieuwe variant (gewoon een paar aanpassingen) zou het een prima Beau show worden.
  Zo kan ook Onvergetelijke Zaterdag/Zondag zo iemand al Beau gebruiken, Robbert is toch net iets te rustig (echt een Weekend Miljonairs presentator), en Carlo is gewoon niet gemaakt voor van die mega shows.

  Maar ja, volgens geruchten is Beau nu bezig aan een nieuw programma dus dat zal hij nog wel afmaken.

 19. Martijn

  Blijft een goede presentator, maar rtl heeft hem op dit moment volgens mij helemaal niet nodig. Dan zal d´r eerst 1tje wegmoeten.

 20. Sandra

  Wat zei ik, niets in mogelijk.
  Volgend seizoen zit Beau gewoon weer bij RTL.

 21. Sandra

  Niets is onmogelijk bedoelde, ik ben blij als Beau terug gaat naar RTL. Maar als hij het bij SBS nog goed heeft, dan moet hij er blijven.

 22. John Doe

  Beau wil zelf ook terug.
  Niemand kijkt meer naar hem bij sbs6

 23. jan

  Het zesde zintuig deed hij ook altijd goed, Beter dan Robert ten Brink het nu doet

 24. Sandra

  @John
  Hoe weet je dat, dat Beau zelf ook terug wilt?

 25. Ludo_S

  Klinkt misschien gek maar ik vind dat Beau iets van Willem Ruis in zich heeft,
  hij zou naar de KRO moeten overstappen en een quiz moeten doen zoals je vroeger had bv: Rad van Fortuin of cijfers en letters, of de Weekendquiz zoiets kan ie goed volgens mij.

 26. Hans

  Reactie op Daan: Dat zijn programma vergeven zijn maakt natuurlijk niet zoveel uit. Als RTL een nieuw format heeft dan kan Beau het zo oppakken. Beau is helemaal niet onaardig als presentator vind ik.

 27. Sandra

  Volg de twitter van Beau en je kunt lezen dat hij net de marathon van New York heeft gelopen en nu in Japan een Ninja traning doet voor zijn nieuwe programma.

 28. Anonymous

  Denk wel dat als hij terugkomt zich moet voorbereiden op een salaris zwaar onder de Balkenende / Rutte norm. Het is natuurlijk DE manier voor RTL om de prijs te drukken. En gelijk hebben ze.

 29. Sven L.

  Ik vind dat Holland´s Got Talent door Hennie Huisman moet worden gedaan. Zat vandeweek paul de leeuw te kijken en hij kan gewoon de buis op vind ik, bij HGT is hij natuurlijk die heerlijke wat oenige opa/vader figuur die het programma nodig heeft. Robert ten Brink komt bij mij niet aan op een of andere manier.

 30. mark

  Is een duur geintje voor SBS: Beau kost veel en doet nu niks, Geer krijgt zoveel miljoen per jaar voor niks doen.

 31. Anonymous

  Beau van Erven Dorens zou x-factor kunnen doen ipv Krabbe.

 32. Bas v.d Kimme

  Ja, ja Deal or no deal back!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.