Dagelijks psychodrama In Therapie op Nederland 2

De NCRV start maandag op Nederland 2 met de dagelijkse serie In Therapie. Zes weken lang is te zien hoe bekende acteurs als Halina Reijn, Kim van Kooten en Carice van Houten op bezoek gaan bij therapeut Paul. Van Houten speelt Aya. “Ze is een licht hysterische vrouw die met haar man Michel (Frederik Brom, red.) in relatietherapie is. Na een hoop gedoe met ivf werd ze toch zwanger. Maar nu wil Aya ineens een abortus en Michel begrijpt dat niet“, legt Van Houten uit in NCRV-gids.

Van Houten zei vorig jaar nog dat ze zich op het buitenland focuste. “Ik heb Nederland nooit op de reservelijst gezet, maar ik was inderdaad veel meer bezig in het buitenland. Nog steeds, eigenlijk. Helaas is daar niet veel werk en heb ik er als kleine beginner heel weinig kans. Over de grens moet ik namelijk gewoon auditie doen, samen met honderdduizend anderen. Maar ik vind het heel leuk om in Nederland te werken hoor. Het is vooral heerlijk om elke nacht in mijn eigen bed te slapen.

In Therapie is de Nederlandse bewerking van de Amerikaanse HBO-serie In Treatment. “Het is gewoon ook lekker om naar te kijken. De grote en kleine dingen van het leven, en nog met humor ook. De Amerikaanse serie is meer Hollywood, bij ons mag mag het af en toe ook lelijk zijn, rauw“, zegt actrice Kim van Kooten bij GPD.

In Therapie is om 22.45 uur te zien op Nederland 2.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen