Nigel Barker in finale Benelux’ Next Top Model

De Britse fashion fotograaf Nigel Barker, bij het grote publiek bekend als jurylid in America’s Next Top Model, zal zijn opwachting maken in de finale-aflevering van Benelux’ Next Top Model. Dat heeft RTL 5 dinsdag bekendgemaakt. In de finale op maandag 16 november strijden Denise, Maxime en Rosalinde om een modellencontract. Voor Barker is een ‘speciale rol’ weggelegd. “De fotograaf geeft de nodige tips aan de finalisten om te slagen als internationaal topmodel“, vertelt een zegsvrouw.

De finale van Benelux’ Next Top Model vindt op 16 november plaats in De Lichtfabriek in Haarlem. De winnares wint een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij modellenbureau ModelMasters the Agency. Daarnaast krijgt zij een reportage in de Beau Monde en is zij te bewonderen in een printcampagne van Max Factor.

Benelux’ Next Top Model komt op maandag 9 november, een week voor de grote finale, eerst nog met een speciale uitzending waarin de kijkers meekijken in het privé-leven van de drie finalisten. Ook komen nooit eerder vertoonde beelden uit het afgelopen seizoen voorbij en is te zien hoe de finalisten in Keulen meelopen in een van de meest vooraanstaande catwalkshows van Europa.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen