Veronica Magazine met televisiegids voor iPhone

Veronica Magazine begint vandaag 11 juli, de officiële lanceerdatum van iPhone in Nederland, een gratis tv-gids die geschikt is gemaakt voor het bekijken op de iPhone en iPod Touch. Dat laat een woordvoerder van de tv-gids vandaag weten. “De moderne consument wil altijd en overal over de juiste informatie beschikken“, vertelt de zegsman van de televisiegids. “Veronica Magazine, het grootste weekblad van Nederland, speelt hierop in door programmagegevens op maat aan te bieden.

In een eenvoudig overzicht staan alle zenders op een rij met daarbij de programma’s die nu en straks op televisie te zien zijn. Verder kan de gebruiker sorteren op genres zoals films, nieuws en sport. De tv-gids geeft daarnaast dagelijks vier tv-tips met trailers van de beste films.

Met deze dienst wil Veronica Magazine de bezitters van de iPhone en iPod Touch een tv-gids op maat aanbieden die op elke plek kan worden bekeken. “Onderweg naar huis, in de trein of snel op de bank! Voor meer informatie kunt u kijken op www.veronicamagazine.nl/iphone. iPhone- of iPod Touch-gebruikers die www.veronicamagazine.nl bezoeken, worden direct herkend en naar de tv-gids doorgestuurd.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen