SBS 6 verlengt contract met tv-predikant David Maasbach

SBS Broadcasting heeft het contract met Johan Maasbach Wereldzending (JWMZ) voor een jaar verlengd. Dit betekent dat de kerkdiensten die voorgegaan worden door David Maasbach in ieder geval tot maart 2010 iedere zondagmorgen zullen worden uitgezonden op SBS. “Een kleine delegatie van SBS Broadcasting bracht het nieuwe contract, inclusief voorgezette handtekeningen van commercieel directeur Peter Vertregt, mee naar het hoofdkantoor van de JMWZ in Den Haag“, aldus JWMZ.

De ‘delegatie’ bestond uit adjunct directeur crossmedia Jeroen Rozemeyer, account manager crossmedia Pascal de Haas en project coördinator crossmedia Bianca van Hussen. Na een lunch in het hoofdkantoor werd de overeenkomst voorgelegd en na het zetten van de handtekeningen met een handdruk bezegeld. “We gaan door“, aldus Maasbach. “Ja, we gaan door. Maak er iets moois van“, beaamde Rozemeyer.

Op eerste en tweede kerstdag zend SBS 6 om 09.00 uur ook speciale kerstdiensten uit vanuit het Capitol Evangelie Centrum in Den Haag, de kerk van Maasbach.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen