Hanny Veerkamp (76) gebruikt bekendheid niet om vreemd te gaan

Hanny Veerkamp gebruikt haar bekendheid van televisie niet om vreemd te gaan met andere mannen dan haar eigen levensgezel Ton. “Er is geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt.”

Hanny Veerkamp © NPO

Bijna twintig jaar geleden werd Hanny Veerkamp een bekende Nederlander, toen het programma Man Bijt Hond bij haar aanbelde om ‘de dag door te nemen’. Zij, haar moeder Nel en haar man Ton wekten veel sympathie bij de kijkers en daarom besloot het programma om hen een eigen rubriek te geven.

Hanny gaat niet vreemd

Veel mensen die beroemd worden zien hun relatie stranden, omdat ze ineens te maken krijgen met verleidingen die er voorheen niet waren. Beroemdheden worden immers door veel mensen aantrekkelijk gevonden vanwege hun status en rijkdom.

Hanny heeft daar echter nooit last van gehad, vertelt ze in de Party. “Ton en ik weten wat we aan elkaar hebben. Je kan weleens flirten en een geintje maken met een man, maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om vreemd te gaan. Ton zal dat ook nooit van zijn leven doen.”

Botoxprikje

Toch lijkt Hanny het wel belangrijk te vinden om aantrekkelijk gevonden te worden, want ze heeft wel eens een facelift gedaan. Dat doet ze naar eigen zeggen alleen voor zichzelf. “Ik doe nog steeds wel eens een botoxprikje, aan de zijkant van mijn oog. Een keer in het jaar ofzo. Daar ben ik gewoon eerlijk over”, zegt ze.

Ze vervolgt: “Ik ben altijd bezig met mijn uiterlijk. Hoe ik eruitzie, is heel belangrijk voor mij. Ik ben op 27 maart 76 geworden, maar ik voel me helemaal geen 76. Ik voel me zeker tien jaar jonger. Zowel in mijn doen en laten als in mijn kleding. Ik ben geen vrouw van 76, echt niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Man Bijt Hond op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen