Hanny Veerkamp verschijnt ernstig gewond op tv: ‘Ja, het gaat k*t!’

Hanny Veerkamp moet er zo ongeveer haar nek voor breken, maar dan heeft ze ook wat: na lange tijd stond er gisteren eindelijk weer eens een cameraploeg in haar woonkamer. “Het gaat k*t!”

Hanny Veerkamp © SBS

Het heeft Hanny Veerkamp nooit lekker gezeten dat haar tv-roem zo vluchtig van aard was. Zo was ze een gevierde ‘gewone Nederlander’ waar bekend Nederland massaal bij op bezoek ging – zolang er een camera bij was – en zo zat ze weer helemaal alleen op haar woonboot. “Ik noem geen namen, maar zo werkt het wel”, klaagde ze onlangs.

‘Hoe gaat het?’

Goed nieuws voor Hanny: ze was gisterenavond weer eens op tv. Het slechte nieuws: daar moest ze tijdens het winkelen wel half haar nek voor breken. De Man Bijt Hond-bekendheid heeft een verschrikkelijke smakkerd gemaakt bij de winkel Gideon Italiaander en ligt nu zwaar gehavend in haar woonboot – ze kan alleen nog haar oogleden bewegen.

Nou, dat wilde Shownieuws-sterverslaggever Thom Goderie wel even in het echt bekijken. Hij is met een cameraploeg naar Hannie afgereisd om haar de vraag der vragen te stellen: “Hoe gaat het met jou?”

‘Helemaal k*t’

Een inkoppertje natuurlijk. Hanny: “Ja, op z’n Amsterdams gezegd? K*t. Heel veel pijn.”

Thom wil alle juice. “En dan lig je daar in die winkel en toen?”

Hanny: “Een half uur gelegen voordat de ambulance kwam en toen naar het ziekenhuis gebracht. Daar heb ik zes uur gelegen. Ze hebben gelijk alles gedaan, maar ik denk dat ik zometeen terugga, want het gips zit zo strak en ik heb heel veel pijn.”

‘Lieverd, toch’

Aan medelijden geen gebrek. Thom: “Ah, lieverd, toch. Ahhh.”

Hanny: “Ik zie er niet uit, hè?”

Thom: “Ach, je bent nog steeds prachtig.”

Hanny: “Ja, doei.”

Thom: “Ja, zo is het toch? Hoe lang moet jij zo gaan liggen?”

Hanny: “Dat gaat wel zes weken duren voordat het een beetje minder wordt, en die arm zal ook wel zes tot acht weken duren.”

‘Ik kan niks’

Dat is lang, vindt Thom. Hij schrikt er helemaal van. “Wow.”

Thom wil er vervolgens een eind aan breien. “Ik ga je lekker met rust laten en die bloemetjes zet ik even voor je op het water, want jij moet lekker blijven liggen.”

Huh? Nu al?! Hanny is nog lang niet klaar! Weet iedereen nu wel dat ze zwaar gehavend op die bank ligt? “Ik kan niks. Ik kan niet staan, ik kan niet zitten, ik kan helemaal niks”, benadrukt ze.

Dan wendt de camera zich af. De buit is binnen…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hanny Veerkamp werd bekend door Man Bijt Hond. Tijd voor een comeback?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen