Hanny Veerkamp voelt zich gekwetst: ‘Geen BN’ers meer op visite’

Hanny Veerkamp was een aantal jaar hot. Zij, haar moeder en haar man werden ontdekt door Man Bijt Hond en voor een korte periode door iedereen omarmd. “Nu komen de BN’ers niet meer.”

Hanny Veerkamp © NPO

Roem is vluchtig: zo ben je hot, zo ben je not. De Veerkampjes hebben nog best wat jaren leuk meegedraaid op de televisie, maar voor je het weet staat er een familie op die eigenlijk toch leuker is. En dan is het snel gedaan met die zogenaamde roem. Waar zijn de BN’ers nu die allemaal zo gretig op visite kwamen bij hun woonboot? Nergens.

Geen visite meer

Hanny Veerkamp voelt zich verraden. Ze zegt in het actuele tijdschrift Party: “Ja, dat hoort erbij. Er zijn bepaalde mensen die nu niet eens meer weten hoe ik heet en dan denk ik: je was twee, drie keer in de week bij mij thuis. Ik noem geen namen, maar zo werkt het wel, haha. De meeste BN’ers zijn alleen maar leuk als ze je nodig hebben.”

En dan? “Daarna zien ze je niet meer staan. Ik zeg altijd ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ en dat hou ik zo. De mensen zijn altijd blij als ze ons zien. Ton en ik gaan ook nog steeds met iedereen op de foto en hebben nóóit kapsones. Dat is belangrijk, vind ik.”

Kwijtgeraakt

Al die BN’er-vrienden zijn de Veerkampjes kwijtgeraakt. “Tuurlijk. Van de BN’ers zie je niemand meer, hoor. Toen je hot was, wilde iedereen met je op de foto, bij je thuiskomen of iets met je doen, maar dat is over.”

Hoe gaat het trouwens met Hanny? Slecht. Ze heeft gordelroos. “Onder en op mijn borsten. Het is heel pijnlijk, doet zeer, maar op het ogenblik gaat het goed. Het moet vanzelf overgaan. Ik doe er koude lappen op weet je, dat helpt wel.”

En als het niet goedkomt? “Ik zeg altijd: als het mijn tijd is, dan ga ik.”

Fragment

Een BN’er op visite bij de Veerkampjes:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hanny Veerkamp te veel in de slachtofferrol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen