Gordon slaat terug naar Aran, Ronald, Yvonne en VI-heren: ‘Onzin!’

Gordon is helemaal klaar met al zijn criticasters en slaat keihard terug. De suggestie dat hij labiel en knettergek zou zijn, slaat volgens de entertainer helemaal nergens op. “Onzin!”

Aran Bade, Yvonne Coldeweijer, Gordon, Johan Derksen en Ronald Molendijk © RTL

Radio 538-ster Frank Dane heeft er een sport van gemaakt om impopulaire BN’ers aan zijn show te binden. Eerst zat hij elke week te slijmen aan de telefoon bij André Hazes jr. en nu heeft hij om de haverklap Gordon aan de lijn. Ook nu was het weer zo ver: Frank wil van Goor weten wat hij ervan vindt dat hij niet welkom is in de studio van Vandaag Inside.

In bescherming

VI-ster Wilfred Genee wil niet dat Goor komt, omdat hij iemand is die mentale hulp nodig zou hebben en absoluut geen aandacht van de media zou kunnen gebruiken. Frank plaagt de entertainer in De 538 Middagshow: “Gordon, we wilden je eigenlijk niet bellen om je tegen jezelf in bescherming te nemen, maar we hebben het toch gedaan!”

Gordon weet wat er over hem gezegd wordt. “Ja, ik hoor dat iedereen dat zegt, hè? ‘Neem die man tegen zichzelf in bescherming’”, zegt hij. De ‘zanger’ praat er snel overheen door over zijn tripje naar Los Angeles te beginnen: “Dat is wel pittig hoor, zo’n tripje van zes dagen, maar het was wel heel erg leuk.”

Niet naar VI

Wat vindt Gordon ervan dat hij niet welkom is bij VI? “O, ja, ik kreeg er niks van mee. Ik heb de afgelopen week daar niks van meegekregen. Willen ze niet meer? Nou, prima jongen, wat maakt mij dat toch uit.”

Volgens Aran Bade is de entertainer ‘labiel’ en Ronald Molendijk noemt hem ‘knettergek’. Bullsh*t, roept Goor. “Ja, weet je… Mensen roepen dat ik labiel ben, dat ik gek ben, dat ik knettergek ben, dat ik dit ben, dat ik zus ben, dat ik zo ben… Er is niets met mij aan de hand.”

Verschrikkelijk

Vindt Gordon het jammer dat VI hem niet wil toelaten tot de studio? Alles behalve. “Als ze mij niet willen, vind ik het ook prima. Ik zit echt niet op dat programma te wachten. Echt niet. Ik heb vorige week al gezegd: ik vind het een verschrikkelijk programma.”

En de kritiek van Yvonne Coldeweijer dat hij nagenoeg blut zou zijn? Gaat nérgens over, aldus Goor. “Ik ga vrijdag naar Dubai en dan twee maanden nog naar Kaapstad. Laat iedereen maar lekker lullen. Wat een onzin van Yvonne Coldeweijer. Volgens haar ben ik blut! Ik moet er zo om lachen allemaal, echt waar.”

‘Waarom nog?

Gordon ergert zich dood aan alle critici. “Af en toe denk ik wel eens: waarom doe ik het nog allemaal? Maar goed. Ik hoef niet zo heel erg veel meer aan het werk. Ik wil alleen nog dingen doen die ik leuk vind. Ik ga nu een pilot opnemen voor een heel leuk, nieuw programma. Dat zijn we aan het ontwikkelen en daar kom ik eind april voor naar Nederland.”

Ziet hij televisie als zijn toekomst? “Ja, ja, ja, ja… Maar dan moet het wel iets leuks zijn. Ik heb zoveel bagger gepresenteerd, dat ik er nu wel klaar mee ben.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen