‘Waarom is André Hazes jr. steeds op vakantie? Carrière in slop!’

André Hazes jr. wekt verbazing met zijn aanhoudende vakanties naar de Verenigde Staten. Moet hij niet een beetje gaan trekken aan zijn moeizame comeback? “Het ziet er somber uit.”

André Hazes jr. © Instagram

Een beetje pijnlijk is het wel: naar verluidt dacht André Hazes jr. met twee vingers in de neus drie Ahoy-concerten uit te verkopen, maar dat blijkt wishful thinking. Er is tot nu toe één concert in de verkoop gegaan en de kaartjes daarvan raken ze aan de straatstenen niet kwijt. En ondertussen is de volkszanger maar op vakantie in Amerika.

André op vakantie

Jordi Versteegden, entertainmentverslaggever van De Telegraaf, vindt het opvallend. “Wat ik me vooral afvraag: dat Ahoy-concert is nog steeds niet uitverkocht. Dat ene concert. Hij wilde volgens mij eigenlijk drie concerten gaan doen. En nu is hij de hele tijd op vakantie”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Hij vervolgt: “Moet je niet gewoon in Nederland zijn om dat concert te promoten dan? Dat vraag ik me dan toch af. Hij moet toch wel iets harder zijn best gaan doen geloof ik.”

Eraan trekken

Collega Evert Santegoeds denkt van wel. “Dat lijkt me ook. Hij moet eraan gaan trekken en dat is hij niet gewend natuurlijk. Het is echt een zaak van: dit jaar moet het gebeuren voor André, of het ziet er wel somber uit voor die carrière. Er kan maar beter een hit staan op dat album.”

Pas in september komt André’s nieuwe album uit. “Ik ben er heel benieuwd naar. Die eerste single was niet zo’n succes, al denkt hij er zelf anders over. Hij was ontzettend uitgedaagd om een keer een andere kant van zichzelf te laten horen. Nou, dat kan hij beter op een heel album dan op een single denk ik.”

Uur van de waarheid

Als dat album ook geen succes wordt, dan is André volgens Evert aardig de klos. “Er is heel hard aan gewerkt door een team en dan is ook voor hem het uur van de waarheid nabij.”

De hoofdredacteur van Privé vervolgt: “Het gaat niet heel lekker met die carrière van André Hazes. Ik ben blij dat ik geen boek over hem geschreven heb, want ik zou dan ook mijn hart vasthouden of daar wel mensen heel erg in geïnteresseerd zijn op dit moment.”

Oei, een steek onder water naar Guido den Aantrekker van concurrent Story, die aan een biografie over André werkt.

Niet rijp

Volgens Privé-sterjournalist Jan Uriot moet André gewoon een andere job zoeken. Hij zegt in zijn podcast op Podimo: “Er zijn een hoop mensen die niet rijp zijn voor dit vak. Dat zie je met die twee die naar het Songfestival gaan, maar zelfs bij Hazes op dit moment. Die heeft een hele hofhouding naast zich nodig om op dat podium te blijven staan.”

Hij vervolgt: “Als je het nou niet kan zonder alles eromheen, misschien moet je dan toch in de snackbar gaan werken.”

Collega Marc-Marie Huijbregts: “Ja, misschien ben je er dan niet voor gemaakt. Of gewoon iets anders gaan doen in elk geval. “

Instagram

André is drukker met zijn oppervlakkige reisjes naar Las Vegas dan met zijn kwakkelende kaartverkoop:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. is nog vaker op vakantie dan Eva Jinek. Zit zijn sterrenstatus in de lift naar beneden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen