Ilja Gort door de mangel gehaald op televisie: ‘Zó’n irritante man’

Ilja Gort krijgt een wagonlading stront over zich heen gestort door de mannen van Media Inside. Ze vinden de televisiester en wijnboer ongelooflijk vervelend. “Ik vind het zó’n irritante man.”

Gijs Groenteman, Ilja Gort en Marcel van Roosmalen © NPO

Hij maakt al jaren programma’s over wijn bij de publieke omroep: Ilja Gort. De bekendheid die hem dat oplevert, legt hem geen windeieren: de wijnboer probeert zijn wijnen overal aan de man te brengen. Het begint echt een beetje te veel te worden, vinden de mannen van het NPO 3-programma Media Inside.

Irritante man

Gijs Groenteman is wel een beetje klaar met deze Ilja, vertelt hij gisterenavond in de seizoensopener van de talkshow. “Ilja Gort was ooit een reclameman en was hij dat maar gebleven, maar hij heeft op een gegeven moment een wijnboerderij gekocht en sindsdien is hij eigenlijk met een eindeloze reclamecampagne voor zichzelf begonnen.”

Hij vervolgt: “Het gaat maar over Ilja Gort en zijn wijntjes de hele tijd. Ik vind het zó’n irritante man.”

‘Hele tijd die sik’

Collega Marcel van Roosmalen kan zich daar wel in vinden. “Ik vind het heel vreemd om naar te kijken. De hele tijd dat wijn drinken, dat met die sik.”

Tafelgast Rutger Castricum: “Je blijft er toch bij hangen. Ik zat er van de week toevallig naar te kijken en ik bleef best wel lang kijken. Ik heb dit allemaal gezien, ook met die stokken enzo. Ik denk dan niet: ik zap weg.”

Marcel: “Ik heb altijd gedacht: wie is de doelgroep?! Maar daar zit het.”

Rutger: “Hahaha.”

‘Cancel hem!’

Gijs start vervolgens wat beelden in van de manier waarop Gijs omgaat met vrouwen, namelijk ietwat fysiek. Rutger: “Dit viel mij dus ook op. Dan weet je: nu gaat de camera aan, ga ik om iemand heen hangen? En waarom dan eigenlijk?”

Gijs: “Niets stopt hem.”

Tafelgast Nadia Moussaid grappend: “Dat kan helemaal niet in deze tijd. Moet gecanceld worden dan!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen