Kamp André Hazes jr. haalt hard uit naar oude team: ‘Ander niveau’

Billy Dans, de nieuwe songwriter van André Hazes jr., haalt in een groot interview met De Telegraaf hard uit naar het oude muzikale team van de zanger. “Het was voorheen een heel ander niveau.”

Billy Dans, André Hazes jr. en Bram Koning © Shownieuws

André Hazes jr. heeft het ietwat bejaarde muzikale team bestaande uit Bram Koning, Edwin van Hoevelaak en Marcel Fisser ingeruild voor de veel jongere Billy Dans en zijn maten. De wijze waarop is niet chic: André had het trio niet eens ingelicht. Maar dat Bram nu als een dreinend kind tekeergaat in de media is nog veel gênanter.

Heel ander niveau

Het lijkt erop dat kamp-André zijn oude maten nu een flinke hak wil zetten, want zijn nieuwe songwriter Billy haalt vandaag in De Telegraaf hard naar hen uit. “Kijkend naar het talent van André, moet ik eerlijk zeggen dat zijn oude team wel wat steken heeft laten vallen. Er zit zo veel meer in deze jongen dan wat eruit is gehaald.”

De oude liedjes van André waren gewoon niet goed genoeg, vindt Billy. “Op een gegeven moment keken we elkaar aan en zeiden we: ’Dit is wel een heel ander niveau dan voorheen.’ En ik doe dit natuurlijk niet alleen.”

Alleen maar hits

Hansen Tomas en Oliver de la Rosa spelen ook een heel belangrijke rol in de productie van André’s nieuwe album, aldus Billy. Een album dat volgens hem zeer veelbelovend is. “Ik durf bijna te zeggen dat het allemaal hits zijn. We zitten echt in een luxe positie.”

Hij besluit: “Het is nog even afwachten wanneer we de eerste single gaan uitbrengen, een comeback kun je maar één keer goed doen. Eerst gaat hij Holland zingt Hazes doen, daarna zal er snel wat komen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een nieuwe sound André Hazes jr. er bovenop kan helpen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen