Tineke Schouten wil ondanks kritiek verder met The Masked Singer

Tineke Schouten gaat graag verder met haar typetjes in The Masked Singer, ondanks dat ze daar veel negatieve reacties over heeft gekregen. “Als ik me moet gaan aantrekken wat mensen vinden…”

Tineke Schouten © RTL

Niet alle kijkers van The Masked Singer waren ervan gecharmeerd dat Tineke Schouten afgelopen seizoen ineens te zien was in het programma. Elke week gaf ze als een ander typetje hints over de deelnemende BN’ers. ‘The Masked Singer-kijkers hebben genoeg van Tineke Schouten’, luidde de gemene kop van RTL Boulevard.

‘Wat doet die vrouw daar?’

Tineke vertelt in de Weekend dat ze juist positief terugkijkt op haar optredens in de kijkcijferhit. “Ik ben ervoor gevraagd door de programmamakers en vond het hartstikke leuk om te doen. Het was perfect en professioneel geregeld en ik heb er veel leuke reacties op gehad.”

Maar, zo vervolgt ze: “Er waren ook mensen die eraan moesten wennen, die dachten: we kennen die mevrouw niet, waarom moet dit er nou tussen? De meeste reacties waren echter enthousiast.”

‘Nederland vol kritiek’

Als ze wordt gevraagd naar dat artikel van RTL Boulevard, zegt Tineke: “Ik heb het commentaar op Twitter niet gelezen, daar kijk ik nooit op. Nederland zit vol met kritiek. Zoveel mensen, zoveel meningen, en dat is ook logisch.”

Ze besluit: “Ik heb het met liefde gedaan en we hebben erg veel gelachen, maar natuurlijk zijn er ook kindertjes van drie, vier, vijf jaar die dat programma kijken en denken: wat een rare mevrouw. Maar als ik me moet gaan aantrekken wat men overal van vindt… (…) Een ander vond het leuk en heeft gelachen. En klaar. Zo is het leven.”

Tineke wil meer

Als Tineke wederom gevraagd wordt, dan is ze gewoon weer van de partij. “Ja natuurlijk. Hartstikke leuk. Ik heb ook nog veel soorten types die ik kan doen, nog gekker, grappiger, of anders.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen