Rob Goossens afgeslacht op de radio, Fidan Ekiz applaudisseert

Rob Goossens is op de radio keihard afgekraakt door een of andere cabaretier, die de RTL Boulevard-ster een ‘engerd’ en een ‘gluiperd’ vindt. De reactie van gastvrouw Fidan Ekiz? Een applaus.

Rob Goossens en Fidan Ekiz © RTL, WNL

Na de nodige opstartproblemen zijn de meeste televisiekijkers inmiddels wel gewend aan Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard. Toch zijn er nog steeds mensen die hem niet kunnen uitstaan en een daarvan was afgelopen weekend te horen in het radioprogramma van Fidan Ekiz bij omroep WNL.

Gideon-timbre

Het gaat om Marcel Verreck, die volgens de omroep ‘cabaretier’ is en door de radioshow wordt ingehuurd om een column op te dragen. Hij stelt dat er in Nederland genoeg ‘engerds’ rondlopen. “Maar over Rob Goossens dadelijk meer.”

Even later hakt hij frontaal op Rob in, die volgens de cabaretier spreekt met een ‘Gideon van Meijeren-timbre’. “Ik zag van alles voorbijkomen en dus ook RTL Boulevard-intellectueel Rob Goossens. Noem ik die nou net een engerd? Laat ik daar dan nu even mijn excuses voor aanbieden, al was het alleen maar omdat het heerlijk voelt: excuses aanbieden.”

‘Gluiperige Rob’

Marcel vindt dat Rob faalt. “Deze Rob kende ik alleen van De Slimste Mens, waarin hij een leuke, bijna erudiete kandidaat was, die veel meer bleek te weten dan de gluiperige interesses die bij zijn professies als showbizzanalist horen. Je zag wel hoe zijn gezicht vertrok hoe hij in het zicht van de finale uit het spel werd gekegeld.”

Hij vervolgt: “Als psycholoog van de koude grond denk je dan meteen: wat een leed, zo zijn best gedaan om erbij te horen, om alles te weten en dan uiteindelijk alleen maar door geroddel en het afkammen van mensen die succes hebben zelf enige aandacht krijgen…”

Fidan applaudiseert

Na die slotzin doet Fidan Ekiz mee aan het, zij het ietwat obligate, slotapplaus. Maar de luisteraars van WNL zijn niet onder de indruk van deze ‘cabaretier’. “En dit noemen ze een cabaretier. Man o man wat een treurnis”, zegt iemand onder het fragment op YouTube.

Een ander daarop: “Heel slecht, maar nog steeds beter dan Claudia de Breij. 🤮”

Rob reageert

Wat vindt Rob ervan? De bekende twitteraar Mies legt het hem voor op Twitter: “Nou, Rob, de cabaretier van #WNL In De Kantine (even opgezocht: Marcel Verreck) haat je. Niet normaal.”

Rob: “Oh wat leuk voor hem, dan mag hij vast blijven van de NPO’s belangrijkste lakei Bert Huisjes.”

Mies: “Ik had voor In De Kantine nog nooit van hem gehoord. En moet ook nooit om hem lachen, maar dat is bij mij meestal het geval bij cabaretiers. Uitgezonderd Theo Maassen.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u deze sneer aan het adres van Rob Goossens terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen