Humberto Tan dreigt wederom in opspraak te raken: ‘Er is juice’

Humberto Tan dreigt, zes jaar na het uitlekken van zijn buitenechtelijke affaire met Dionne Stax, wéér in opspraak te raken. Er komt volgens Yvonne Coldeweijer namelijk juice over hem aan.

Humberto Tan © RTL

Het was in 2017 een enorme shock voor veel kijkers: Humberto Tan, tot dan toe bekend als gevierde familieman, bleek zijn vrouw Ineke te bedonderen met NPO-ster Dionne Stax. Het heeft de presentator enorm beschadigd, want niet veel later werd zijn talkshow RTL Late Night wegens ingestorte kijkcijfers van de buis gehaald.

Humberto bellen

Krijgt Humberto nu wéér zo’n publicitair drama voor zijn kiezen? Yvonne Coldeweijer lijkt erop te hinten in de nieuwste aflevering van haar podcast De Juice Show. Het gaat daarin over het plegen van hoor en wederhoor bij BN’ers.

Eigenlijk doet Yvonne daar niet aan omdat het volgens haar zinloos is, maar: “Ik wil nu wel iemand bellen over iets. Ik wil Humberto Tan dus eigenlijk iets vragen, maar ik weet al: die gaat natuurlijk nooit reageren.”

‘Die is niet blij!’

Co-host Mark Koster: “Ik weet het niet. Volgens mij staat hij daar wel voor open. Vorig jaar was natuurlijk de grote affaire tussen hem en Albert Verlinde, omdat hij geen wederhoor bij hem had gepleegd. Ik raad je aan om het zeker te doen.”

Yvonne: “Hm oké.”

Mark: “En hij is heel aardig, kan ik je vertellen.”

Yvonne: “Nou, niet meer als hij hoort wat ik wil brengen. Hahaha.”

Mark: “Oké, maar dat is mijn advies.”

Beslagen ten ijs

Yvonne kan in het geval van Humberto maar beter goed beslagen ten ijs komen, want hij laat niet zomaar alles over zich zeggen. Vorig jaar deed hij namelijk aangifte tegen Albert Verlinde.

Albert bracht Humberto ten onrechte in verband met grensoverschrijdend gedrag in de televisiewereld en dat heeft de showbizzkenner uiteindelijk een geldboete opgeleverd.

Update

Update 12.25 uur – Humberto Tan ziet huwelijk na 30 jaar klappen: ‘Verder zeg ik niks’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne Coldeweijer heeft juice over Humberto Tan. Benieuwd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen