Trijntje Oosterhuis haalt verhaal bij Yvonne Coldeweijer: ‘Wie is dit?’

Het is evident dat juicekanalen nog een nieuw fenomeen zijn voor Trijntje Oosterhuis. Ze reageert lekker naïef op een aantal vernietigende stories van Yvonne Coldeweijer. “En wie is dit?”

Trijntje Oosterhuis © Instagram, NPO

Yvonne Coldeweijer heeft haar volgers gisteren om ervaringen met bekende Nederlanders gevraagd en daarbij kwam opvallend vaak de naam van Trijntje Oosterhuis voorbij. De zangeres, bekend van hit als Somebody Else’s Lover en Vlieg Met Me Mee, zou achter de schermen behoorlijk veel sterallures hebben.

Dwingende Trijntje

Eén van Yvonne’s spionnen vertelt: “Heel erg uit de hoogte op je neer spreken. Echt hele zware en negatieve energie. Trijntje gunt je geen blik waardig. Er ging per ongeluk iets heel kleins fout en dit was het eerste moment dat ze me pas aankeek in het hele gesprek, ze trok haar wenkbrauw op en snauwde: ‘Dat snap je zelf ook wel toch?!'”

Ze vervolgt: “De rest van het gesprek heb ik gevoerd met de zijkant van haar gezicht. (…) Ohh ja en ik stelde me voor aan Trijntje als een beleefdheid. Ze stak een slap handje uit en keek me aan met haar oor. Ze zei heel ijzig en koud: ‘Trijntje.’ Toen ik met een normale ‘hoi’ reageerde voegde ze er heel dwingend aan toe: ‘Trijntje Oosterhuis!'”

‘Zelfde ervaring!’

Andere spionnen hebben soortgelijke ervaringen met Trijntje: “Ik heb ook een ervaring met Trijntje Oosterhuis. Ze is inderdaad echt heel erg uit de hoogte! Ze was op een verjaardagsfeest van prinses Laurentien waar ik moest serveren. Toen ze binnenkwam gaf ze onze bediening geen blik terwijl wij allemaal klaar stonden om haar te begroeten.”

De spion vervolgt: “Bij mij bestelde ze heel onbeleefd thee en na letterlijk twee minuten zei ze: ‘ik heb toch thee bij je besteld? Waar blijft dit? Kan je dit NU gaan pakken?’ Ik heb zelden iemand meegemaakt die ZO onaardig is en zichzelf ZO leuk vindt. Meid, je bent maar een zangeres, pak even je rust ;).”

Trijntje reageert

Trijntje reageert heel naïef op deze juice van Yvonne. De juicekoningin laat zien dat de zangeres haar een kort berichtje heeft gestuurd. “En wie is dit?”, vraagt ze daarin.

Net alsof Yvonne dan met naam en toenaam gaat noemen wie haar bron is. “Hoi Trijntje. Dit is van een spion. Die blijven natuurlijk anoniem”, reageert ze dan ook.

Yvonne: “Trijntje wil denk ik mn spion laten ontslaan 🤣.”

Story

De reactie van Trijntje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kunt u zich voorstellen dat Trijntje Oosterhuis een heks is achter de schermen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen