Verwarming Beau stuk: gasten vernikkelen bij 12 graden

De gasten van Beau van Erven Dorens hadden het verschrikkelijk koud in de uitzending van vrijdagavond. De verwarming was stuk, waardoor het kwik daalde tot 12 graden.

Trijntje Oosterhuis © Beau

Normaal gesproken moet de vrijdaguitzending van Beau inhaken op de gezellige sfeer van het voorafgaand uitgezonden familie-amusement, maar gisteren moest zijn tafel flink zijn best doen om überhaupt enige warmte te creëren. Het was namelijk verschrikkelijk koud in de studio van de 49-jarige presentator.

Chocolademelk

Direct na de opening informeerde Beau zijn kijkers over de benarde situatie in de televisiestudio. “Het is op dit moment in deze studio in Amsterdam 12 graden omdat de airconditioning kapot is. Als je mensen hier ziet bevriezen, dan weet je hoe het komt”, zei hij.

Zijn gast Peter R. de Vries vond het onaangenaam koud in de studio. “Kunnen we warme chocolademelk krijgen of niet?”

Beau: “Ik vind het echt een goed idee, want het is echt heel erg koud. Zometeen gaan we misschien in jas.”

Trijntje bevriest

De gast aan tafel die het meest last had van de kou was Trijntje Oosterhuis. Ze zat in de uitzending met een nogal luchtig jurkje aan. Beau had heel erg met haar te doen. “Jij mag best een jas aantrekken, hoor. Mogen wij een jas hebben voor Trijntje? En voor de presentator…”

Uiteindelijk stond Beau zijn colbertjasje af aan Trijntje, maar zelfs met Beau’s jasje aan zat ze nog te rillen van de kou.

Eén of ander verwarmingsbedrijf trok op social media direct aan de bel bij Beau: “Koud in de studio? Ook voor een behaaglijke studio: infrarood verwarmingspanelen! Leverbaar uit voorraad.”

De uitzending van Beau, die met 1,5 miljoen kijkers een kijkcijferhit was, kunt u hier terugzien.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen