Trijntje Oosterhuis oogst lof met mening over Marco Borsato: ‘Lief’

Trijntje Oosterhuis krijgt een compliment van Evert Santegoeds vanwege de manier waarop ze zich heeft uitgelaten over Marco Borsato. “Ik moet zeggen dat ik dat heel lief vind.”

Trijntje Oosterhuis © RTL

Marco Borsato was tot dit jaar de grootste artiest van ons land, maar is inmiddels een soort persona non grata geworden. Hij is echter niet afgeschreven door Trijntje Oosterhuis, met wie hij in het verleden heeft samengewerkt. Zij bekende deze week op de radio dat ze ‘af en toe’ appcontact heeft met de zanger.

Trijntje steunt Marco

Er loopt nog steeds een onderzoek naar mogelijke zedendelicten door Marco. “Weet je, het is gewoon een moeilijke tijd”, aldus Trijntje op NPO Radio 2. “Marco blijft altijd in mijn hart. Het is gewoon een waardevol, dierbaar persoon. Ik gun hem gewoon het beste. Ik hoop dat we hier allemaal beter uitkomen, uit deze nare toestanden.”

Trijntje weet naar eigen zeggen ‘niets van de feiten’. “En ik vind dat als mensen iets vreselijks gedaan hebben, ze daarvoor op de blaren moeten zitten.”

Wat zegt Evert?

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het sterk van Trijntje. “Ik moet zeggen dat ik dat wel heel lief vind, want zij is de vrouw die hem níet laat vallen. Het is zo makkelijk om dat wel te doen of er helemaal niets over te willen zeggen. Zij is de dochter van een dominee en vergeven hoort daar ook bij”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Hij vervolgt: “Ik vind het mooi dat zij hem in elk geval niet uit haar telefoon geswiept heeft en dat er af en toe contact is. Heel hecht en heel intens zal dat niet zijn, want Marco ziet niet zo heel veel mensen op dit moment, maar dat je niet iemand bij voorbaat helemaal laat vallen, dat vind ik wel mooi eigenlijk.”

Duet

Trijntje werd op de radio ook nog gevraagd of ze een toekomstig duet met Marco zou overwegen. “Ik wil altijd met Marco een duet opnemen. Ik vind Marco nog steeds een van de beste zangers van Nederland.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verdient Marco Borsato meer mededogen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen