Özcan Akyol verbaast zich over Glennis Grace: ‘Vreemde vrouw’

Özcan Akyol heeft na haar interview in de talkshow Jinek sterk het vermoeden dat Glennis Grace een ‘vreemde vrouw’ is. Dat geeft de tv-presentator aan in zijn rubriek in de VARAgids.

Glennis Grace en Özcan Akyol © RTL, SBS

Het interview van Glennis Grace in de talkshow van Eva Jinek heeft menig wenkbrauw doen fronzen. Vooral haar merkwaardige lachjes op de meest vreemde momenten doen de mensen twijfelen of ze wel écht berouw heeft van haar supermarktterrorisme. Hoe kijkt Özcan Akyol hier precies naar?

Vreemde vrouw

Özcan geeft in de VARAgids zijn mening over Glennis. “Dat is een vreemde vrouw. Volgens mij werd ze ooit achtste in een Amerikaanse talentenjacht en imiteert ze al heel haar leven Whitney Houston. In Nederland kan je met die wapenfeiten een interview afdwingen op prime time televisie.”

Ongelooflijk, vindt Özcan dat. “Waarmee ik vooral wil zeggen: we leven in een ongelooflijk ondermaats land op het gebied van muziek. Volgens mij is ze ook nog in haar eigen roem gaan geloven.”

Koningin Batta

Glenda Batta, zoals Glennis echt heet, loopt volgens Özcan flink naast haar schoenen. “Ze zat erbij alsof ze onze koningin was. Wat mij het meest amuseerde, was die advocaat, op de eerste rij, die na afloop zichtbaar ging juichen.”

Özcan doelt op Kerem Canatan. “Wat een prutser. Dan ben je echt niet geschikt voor je beroep als je dat optreden goedkeurt.”

Kritiek op Eva

Overigens werd gisterenavond in de talkshow ‘Renze op Zaterdag’ nog kritiek geuit op Eva Jinek vanwege haar relatief milde interview met Glennis. “Ik vind dat ze wel wat harder aangepakt had mogen worden”, aldus levende legende Catherine Keyl.

Ze vervolgt: “Ik vind namelijk dat iemand die toevallig goed kan zingen daar niet het recht aan kan ontlenen om supermarktpersoneel in elkaar te slaan. Het is een beetje moeilijk dat mensen bekende Nederlander worden en daaraan rechten ontlenen die andere mensen niet hebben. Dat vind ik totaal fout.”

‘Valt mee’

We moeten het wangedrag van Glennis ook niet overdrijven, vindt gastheer Renze Klamer. “Dat is waar, terwijl ik ook weleens denk: er zijn in de geschiedenis van artiesten weleens ergere dingen gebeurd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Özcan Akyol noemt Glennis Grace een 'vreemde vrouw'. Understatement?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen